Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Canberra

Australien

#Australia Rejser til Australien Umiddelbart føles en rejse til Australien som et besøg til et hvilket som helst andet europæisk eller vestligt land – der sælges...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Canberra

For en indlandsby befinder Canberra sig faktisk ret tæt på Australiens kyst. Byen er projekteret med øje for bæredygtighed, så det er et sted hvor du vil blive mødt med utallige områder med naturlig vegetation. Canberra er en selvstændig og velkommende by som er stolt af sin historie.

Det første sted du bør besøge i byen er Blundells Cottage som etableredes omkring 1860. Det er en af de få resterende bygninger fra de første bosættelser i området. Derudover bør du også besøge Church of St. John the Baptist: en anglikansk kirke som til og med er byens ældste struktur, opført i 1845.

På en solrig dag bør du overveje at lægge turen forbi Anzac Parade. Rent designmæssigt minder dette parkområde om National Mall i Washington DC, men her er der adgang til War Memorial, Parkes Way, og Old Parliament House i stedet for Abraham Lincoln og det Hvide Hus. På en klar dag vil du endda kunne se Lovett Tower. Området byder på adskillige mindesmærker, museer, og gallerier som hver især er et besøg værd.

Et relativt unikt stop du bør overveje under dit besøg er Questacon. Dette interaktive videnskabs- og teknologimuseum er familievenligt og byder på den perfekte eftermiddagstur når vejret ikke helt samarbejder. Hvis vejret derimod samarbejder kan du med fordel lægge turen forbi Lake Burley Griffin.

Canberra er en by som byder på imponerende bygninger, fantastiske udsigter, og skønhed som er uden lige verden over. Der er utallige unikke udforskningsmuligheder som virkelig afspejler mangfoldigheden Australien har at byde på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Canberra Tourism

Canberra and Region Visitors Centre
Regatta Point
Barrine Drive Canberra
Australian Capital Territory 2601

T: +61 1300 554 114

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Australiens turistkontor

#Touristboard Australia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Australia #visitAustralia #iAustralia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Australien valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5, 10, 20, 50 cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Reserve Bank of Australia (National Bank)#Australia #dollar #aud #currency

City Tour Canberra – Video

#Canberra Canberra Citytour Video   #Canberra #Australia #Citytour #Citywalk

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Canberra
few clouds
23.1 ° C
25.4 °
18.6 °
67 %
6.7kmh
11 %
fre
21 °
lør
26 °
søn
16 °
man
18 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Canberra
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Canberra #iCanberra #VisitCanberra #AustralianCapitalTerritory #VisitAustralianCapitalTerritory #Australia #VisitAustralia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her