Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#CampioneDItalia

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Campione d’Italia

Campione d’Italia er en italiensk eksklave beliggende i Schweiz, Campione ligger mindre end en kilometer fra resten af ​​Italien, men det kræver en køretur på cirka 14 km at nå den nærmeste italienske by.

Campione d’Italia blev grundlagt i det første århundrede f.Kr., det mest tiltrækkende for besøgende til dette lille stykke Italien er den fantastiske udsigt over Lugano søen.  Et andet plus for de mange besøgende er at Campione er fritaget for EU-moms, endelig har Capione mindre restriktive spille lovgivning, der kan dateres tilbage før Anden Verdenskrig, og det kendte casino er en stor turistattraktion.

De lokale chauffører har schweiziske emblemer på deres nummerplader og den lokale valuta er schweiziske franc, selv om Campione d’Italia er en del af Italien.

Det siges at de bedste dele fra Italien og de bedste dele fra Schweiz kan findes her. Gå en tur langs de gamle brostensbelagte gader og tage en dyb indånding af den friske sø luft.

De gamle kirker med fantastiske kalkmalerier er blot noget af den kunst, du vil finde i dette lille samfund der tæller omkring 2.300 sjæle.

Mange af spisemulighederne i Campione er baseret på lokale køkken og det betyder igen at besøgende får noget det bedste fra begge lande. Dog er Ticinese og italienske menuer det mest dominerende, men der er også både schweiziske, franske og middelhavs menu muligheder.

Der er forskellige film og litteratur festivaler, der afholdes i Campione d’Italia i løbet af året, så mpske du skulle overveje at henlægge dit besøg i byen under et af disse arrangementer hvor der er gode chancer for at spotte nogle af de kendte.

Du kunne køre til Campione d’Italia, men færgen fra Lugano til Campione er en vidunderlig oplevelse. Det tager kun 15 minutter og der sejles regelmæssigt hele dagen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

InLombardia

EXPLORA S.C.p.A
Via Fabio Filzi, 22
20124 – Milano

T: +39 02 7262841

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Campione d'Italia
light snow
0.7 ° C
1.8 °
-0.8 °
100 %
0.5kmh
90 %
ons
2 °
tors
6 °
fre
3 °
lør
5 °
søn
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Lombardy #Salo #iSalo #VisitSalo #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CampioneDItalia
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her