Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cambridge

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cambridge

Cambridge Universitetet blev grundlagt i 1209 og betragtes som en af de fem bedste universiteter i hele verden. Cambridge er værd at besøge, uanset om man kun får en rundvisning af universitetets faciliteter som inkluderer et ekspansivt bibliotek og King’s College Chapel.

Andre bemærkelsesværdige bygninger omfatter The Round Church, en af kun fem overlevende rundkirker i England og The Leper Chapel, et fint eksempel på normannisk arkitektur.

Historie og kunstinteresserede vil være i himlen i Cambridge, byen har landets højeste koncentration af internationalt anerkendte samlinger uden for hovedstaden. Fitzwilliam museet med en stor samling af gamle egyptiske levn. Andre interessante attraktioner kan nævnes University Museum of Archaeology and Anthropology, Museum of Cambridge og Museum of Classical Archaeology. For et indblik i nyere historie kan besøge Center for Computing History eller Cambridge Science Center.

Gallerierne i Cambridge har fine samlinger af klassisk og moderne kunst. Kettle’s Yard er et unikt galleri, der omfatter maleri, skulptur, møbler, glas og keramisk kunst. Et besøg i New Hall Art Collection, med den største samling af kvindelig kunst i Europa, er et must-see. I Ruskin Gallery er der traditionelle udstillinger og digital teknologi for at interagere med de besøgende.

Se en kamp eller to

Sport er en fremtrædende del af Cambridges kultur og der er derfor masser af sportsbegivenheder at nyde året rundt. Hvis fodbold ikke er din kop te, så kan du for eksempel tage til en rugbykamp eller se noget vandsport. Derudover er Cambridge hjemsted for syv amatørklubber som spiller regelmæssigt. Derudover ligger to af verdens ’rigtige’ tennisbaner her i byen.

Cambridge byder på masser af livemusik

Cambridge er Pink Floyd’s hjemsted og mange andre store bands har siden fuldt i deres fodspor. Sørg for at tage til koncert i Corn Exchange eller Portland Arms, da begge byder på en autentisk oplevelse.

Besøg Midsommermarkedet

En af de ældste traditioner i verden som stadig praktiseret er Midsommermarkedet i Cambridge som først blev afholdt i 1211, takket være et charter ydet af King John. Her er der masser af ost, øl, gratis musik, og familievenlige aktiviteter at nyde. Derudover afholdes der også en videnskabsfestival i marts og en folkefestival som tager sted på byens udkant. Begge festivaler er et besøg værd.

Seværdigheder i Cambridge

Cambridge University

Universitetet – tag en rundvisning i Cambridge’s 31 berømte kollegier. Du kan bruge tid på at undersøge disse i en dag eller i uger.

Moggerhanger Park

Dette historiske georgiske hus er en juvel i Bedfordshire. Det har gennemgået en gradvis renovering og passer til det slående og originale design af Sir John Soane.

Cromwell Museum

Sir Oliver Cromwell, født i 1599, gik på denne tidligere skole sammen med Samuel Pepys. Nu et museum, denne samling indeholder objekter, der engang tilhørte den tidligere Lord Protector og hans familie.

Corn Exchange Festival

Om sommeren er Cambridge hjemsted for en af regionens fineste begivenheder, hvor du kan opleve det bedste inden for enhver musikgenre. Der er også komedieprogrammer og teaterproduktioner på skemaet.

Cambridge Folk Festival

Denne hyppigt udsolgte begivenhed, er en af Europas mest berømte folkefester, byder på folkemusik fra alle verdenshjørner.

Bonfire Night

Cambridge er vært for det største gratis fyrværkeri i England, og sammen med det imponerende show er der også gratis, levende underholdning og et kæmpe bål.

Udflugter fra Cambridge

Cambridgeshire

Cambridgeshire består af smukke dale og bølgende bakker med små landsbyer og byer med gotiske bygninger. Med mange floder der slanger sig gennem landskabet med de grønne marker i alle retninger. Den historiske by Cambridge er et godt udgangspunkt for udflugter i området. Fen National Reserve ligger mellem Ely og Cambridge er en behagelig måde at indsnuse atmosfæren på.

Rejser til Cambridge, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cambridge og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cambridge Tourist Information

Peas Hill The Guildhall
Cambridge CB2 3AD

T: +44 1223 464732

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cambridge
broken clouds
16.4 ° C
17.2 °
15.5 °
76 %
4.6kmh
75 %
tirs
20 °
ons
18 °
tors
17 °
fre
19 °
lør
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cambridge
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cambridge #iCambridge #VisitCambridge #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her