Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Calvi

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Calvi

Calvi ligger på Korsikas nordvestlige spids og er ifølge historien fødested for Christoffer Columbus. Byen er kendt for sin utrolige panoramaudsigt, der kan være yderst mindeværdig, især når der er tale om solnedgange, og havnecitadellet beskrives ofte som en by i selve byen Calvi.

Dette massivt befæstede sted med byder med sin høje beliggenhed på fem bastioner med udsigter der breder sig over hele området. Det har slået adskillige belejringer tilbage, men byder dig i dag velkommen med åbne arme! Planlægger du et besøg i Calvi? Så her er nogle forslag, du kan overveje at føje til din rejse for at gøre den virkelig mindeværdig!

Maden i Calvi er i verdensklasse

Hvis du gerne vil have en fantastisk udsigt over havet, mens du slapper af med en cocktail i hånden, så er Chez Tao lige det sted, du skal hen. Det ligger oppe i Citadellet og har, efter at have serveret mad i næsten syv årtier, et upåklageligt ry. Det er overdådigt udsmykket og indbydende som en pianobar, og er det perfekte sted at bestille en hvid russer.

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra … ok meget ekstra … så er Emile stedet at besøge. Det er den bedste restaurant i Calvi, og du vil helt sikkert komme til at betale for oplevelsen. Siden den ligger ud til kajen, får du en utrolig udsigt, du kan nyde sammen med noget af den bedste mad, du nogensinde har spist i dit liv. For noget lidt billigere og lidt mere traditionelt, tilbyder U Fornu nogle fantastiske lokale retter, der er fyldt med dejlige, subtile smagsoplevelser.

Tilbringe noget tid udendørs på Plage de Calvi

Hvordan synes du en 4 kilometer lang sandstrand lyder? Det skulle være plads nok til at finde rigeligt af det privatliv, du ønsker, ikke? Hvis du ikke vil tage til takke med at sidde på sand og baske dig i solstrålerne, er det muligt at leje en kajak, sejlbrætter og andre ting til vandsportsaktiviteter, så du kan nyde havet på en frisk, klar eftermiddag. Hvis du foretrækker at dykke, kan du komme med i en lokal klasse for certificering, hvis du har brug for det, gennem det lokale turistkontor.

Hvis det er mere din stil at være på vandet og lade andre styre det hele, tilbyder Colombo Line en komplet sæsonbestemt turpakke af Korsika, der vil tage dig ud for at se Scandola Naturreservat og give dig et ophold på Girolata, hvor du kan nyde stranden, for en fair, konkurrencedygtig pris. Du har også andre udlejningsmuligheder, der kan få dig ud på vandet, hvis du ønsker, lige fra fiskeri til en enkelt afslappende time eller to på bølgerne.

Hvis du elsker det udendørs, kærlighedseventyr, og elsker tanken om en kæmpe strand med masser af plads, så har Calvi alt, hvad du kan ønske dig. Planlæg din tur i dag med disse ideer, så vil du nyde din ferie i fulde drag!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Calvi Tourist Information

Office du Tourisme Calvi
Port de Plaisance, BP 97
20260 Calvi

T: +33 4 95 65 16 67

www: website link

Office du Tourisme Ajaccio

3 Boulevard du Roi Jérôme
20181 Ajaccio

T: +33 4 95 51 53 03

Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Calvi
clear sky
24.4 ° C
24.4 °
24.4 °
50 %
2.1kmh
0 %
tors
23 °
fre
27 °
lør
26 °
søn
27 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Calvi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Calvi #iCalvi #VisitCalvi #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her