Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Calpe

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Calpe

Calpe, der også er almindeligt kendt som Calp, er en by med en meget strategisk beliggenhed på Middelhavskysten. Samfundet har altid fokuseret på fiskeri og handel som deres primære mekanismer for økonomisk vækst, selv om dets beliggenhed på Costa Blanca også bringer en stor mængde turisme ind hvert år.

Med en monolit, der rejser sig fra havet, er strandene i Calpe utrolige, mens der er mange arkæologiske steder i byen, der også er værd at udforske. Hvorfor skal folk besøger Calpe? Med den varme sol, masser af historie at se og masser af måder at opleve den lokale kultur på, får du en af ​​de bedste ture i nyere tid.

Et af de første stop, de fleste mennesker gør sig på deres tur til Calpe, er de oversvømmede saltbassiner. Disse saltbassiner, der er fyldt med dyreliv, er et paradis for fuglekiggere, for man kan sommetider se dusinvis af forskellige fugle på området indenfor bare nogle få minutter! Saltbassinerne er opstået i en naturlig trekantet fordybning, hvor landet har bygget sig op omkring havet. Hvis du har mod til det, kan du vade ind og flyde naturligt i vandet, fordi saltindholdet er så højt! Mange mennesker standser her deres første morgen i Calpe, når de er på vej til stranden.

Når det går up på at holde en god festival, har Calpe gjort denne videnskaben til en fantastisk kunst. Med mange fester i løbet af året vil du kunne få en vidunderlig fornemmelse af, hvordan de lokale lever – plus få nogle utroligt dejlige fødevarer i en festlig atmosfære. Fra Fiskernes Festival i juli til kampen i oktober mellem maurerne og de ​​kristne, har du et stort udvalg af festivaller at vælge imellem, uanset hvad tid på året du besøger Calpe.

Calpe har næsten perfekt vejr året rundt, hvilket gør det til det perfekte sted at gå i vandet og undersøge, hvordan livet er under havet. Du kan scuba dykke i en hel dag langs kysten, hvis du har lyst, vindsurfe ved Calpe Rock, stå på vandski, hvis du foretrækker det, eller bare tage en afslappet svømmetur, så du kan snorkle. Husk på, at i sommersæsonen vil eventuelle arrangementer på vandet blive hurtigt fyldt, så det er bedst at planlægge, hvis du overvejer en tur til Calpe.

Rejser til Calpe, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Calpe og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Calpe

Av de los Ejércitos Españoles 44
Calp

T: +34 965 837 413

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Calpe
few clouds
28.4 ° C
29 °
27.8 °
65 %
5kmh
18 %
fre
29 °
lør
28 °
søn
30 °
man
28 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Calpe #iCalpe #VisitCalpe #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Calpe
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her