Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CallaoSalvaje

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Callao Salvaje

Callao Salvaje er en hyggelig sydvestvendt kystby i Adeje-distriktet på Tenerife. Det lune vejr og de mange solskinstimer gør området attraktivt for turister. Atmosfæren er autentisk og fuld af ro, og byens hyggelige gader har et godt udvalg af små barer, butikker, og restauranter.

Ved stranden Playa Ajabo, kan du nyde solnedgangen og udsigten til det azurblå Atlanterhav og den frodige grønne ø La Gomera. Callao Salvaje er en god, fredelig base med rig mulighed for at udforske resten af øens strand-, park- og underholdnings-aktiviteter.

På rejser til Callao Salvaje kan du bo luksuriøst og støjfrit i Sueño Azul. Her vil du være godt placeret til at slå et smut forbi de berømte Los Gigantes-klipper eller Playa de las Americas. I Playas de las Americas er der mulighed for større butik- og restaurant oplevelser samt bredere strande og flere aktiviteter. Derudover er der sjove vandaktiviteter for hele familien og du prøve kræfter med vandski, eller bådture som giver mulighed for at se delfiner og hvaler. Los Gigantes er kendt for de 600 meter høje klipper, der stejlt og stemningsfuldt rejser sig fra vandet. På Callao Salvaje rejser kan du også dykke, og omleve området på en helt ny måde.

Hvis du ikke har fået nok af vand på din rejse til Callao Salvaje, går der busser direkte til det store vandland Aqualand Costa Adeja. Efter 40 minutters transport kan du nyde sjove vandattraktioner for hele familien. Her er der mulighed for at se store fascinerende delfinshows eller glide ned ad de lange vandrutsjebaner med fart, sjov og sving. Børnene kan også lege i vandslottet, imens de voksne nyder muligheder som spa og massage.

Er du mere til natur, kan du på rejser til Callao Salvaje leje en bil og køre ad den nærliggende hovedvej nordpå til Teide vulkan- og nationalpark. Efter en længere køretur i de omkringliggende smukke pinjetræsskove og i de hyggelige småbyer i området, møder du et særpræget lava landskab. Her er det oplagt at gå nogle lange vandreture og nyde naturen, stilheden, og den ubeskrivelige udsigt.

Rejser til Callao Salvaje, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Callao Salvaje og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santa Cruz de Tenerife
broken clouds
21.9 ° C
24.9 °
20.8 °
90 %
8.2kmh
75 %
fre
22 °
lør
23 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CallaoSalvaje #iCallaoSalvaje #VisitCallaoSalvaje #CanaryIslands #Latituddevida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CallaoSalvaje
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her