Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CaletaDeFuste

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Caleta de Fuste

Den populære badeby Caleta de Fuste, også kendt som Costa Caleta, ligger på østkysten af den smukke ø, Fuerteventura på De Kanariske Øer. Dette rolige og afslappede resort er den ideelle feriedestination til familieferier og par, der ønsker at tage væk fra det hele, da der bydes på en ren sandstrand med roligt lavt vand.

Caleta de Fuste har en beskyttet gylden sandstrand med lavt roligt vand, der er ideelt for børn at plaske rundt i og lege i, mens du fanger de vigtige solstråler. Der er også et antal vandhuller mellem klipperne, som børnene kan lege i og masser af liggestole og parasoller, man kan leje, så du kan vælge det perfekte sted at slappe helt af. Til de mere aktive typer er der en række vandsports aktiviteter, inklusive sejlads, windsurfing og dykning.

Caleta de Fustes centrale beliggenhed betyder, at det ret nemt at komme rundt på øen. Tag til Betancuria for at se den smukke naturpark eller hvorfor ikke besøge Pico de Betancuria for en smule tradition og enestående udsigt. Hvis du har lyst til lidt spænding, kan du tage på en jeep-safari til Malpais og se nogle af de fantastiske laguner. Alternativ, hvis du har lyst til at spille et spil golf på din ferie, er Caleta de Fuste hjemsted for en 18-hullers golfbane.

For noget sjovt med familien på din ferie til Caleta de Fuste kan du tage en ridetur på kamel, noget bowling eller en tur med en båd med glasbund. Du kan endda få en tur i en ubåd, børnene vil elske det! For en smule historie på din ferie skal du tage til byens fæstnings eller tag til det ugentlige loppemarked og find en skøn gave. Når en dag fyldt med aktiviteter er slut, kan du tage på en af restauranterne, der serverer lokal og international mad.

Rejser til Caleta de Fuste, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Caleta de Fuste og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Caleta de Fuste Tourist information

Calle Juan Ramón Soto Morales, 10
Caleta de Fuste

T: +34 928 16 32 86

www: Website Link

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CaletaDeFuste #iCaletaDeFuste #VisitCaletaDeFuste #CanaryIslands #Latituddevida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CaletaDeFuste
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her