Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CalasDeMallorca

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Calas de Mallorca

Calas De Mallorca ligger på østkysten af Mallorca i et område af øen, der er kendt for sin utroligt smukke natur. Det anlagte baderesort er bygget på en klippeside med en fantastisk udsigt over øen og Middelhavet. I Calas de Mallorca byder ferien på smukke sandstrande og et livligt natteliv, og det er et ideelt sted til familieferie, små grupper og par, der gerne vil på en badeferie med liv og glade dage.

Hvis ferien skal tilbringes med ro og afslapning, er dette badested det ideelle valg frem for nogle af øens mere travle ferieområder. I Calas De Mallorca kan du nyde en romantisk parferie og benytte stedet som udgangspunkt for ture rundt langs Mallorcas smukke østkyst. Når solen stråler, er der ingen bedre steder at være end en af Calas De Mallorcas tre sandstrande, hvor der også er mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Har I lyst til at udforske øen, er det oplagt at tage en tur til øens hovedstad, Palma. Alternativt kan turen gå til det populære Porto Cristo med de mange butikker og barer i Centro Commercial.

I Calas De Mallorca er nattelivet roligt og afslappet. Tag en romantisk gåtur under stjernerne eller nyd en romantisk middag på en af stedets fine restauranter. Oplev kulturen i de lokalt drevne spanske restauranter, eller vælg en af de mere internationale restauranter. Hvis I gerne vil bo tæt på vandet, kan I vælge HSM Calas Park, der ligger smukt med udsigt over havet og ideelt som udgangspunkt for at opleve hele området. På klippetoppen ligger Hotel Sol Calas De Mallorca, der er et ganske specielt hotel. Et romantisk ophold her glemmer I aldrig.

Det rolige og afslappede feriested på kysten af Calas De Mallorca er det ideelle valg til en daseferie. Nyd den fred og ro, der er typisk for Mallorca, og nyd de smukke bugter, sandstrande og særprægede gader. Calas De Mallorca er et godt udgangspunkt for at opleve nogle af øens andre områder. Det nærliggende ferieområde Felanatix er godt at besøge om søndagen, hvor der afholdes lokalt marked. Der er daglige busafgange til Porto Cristo, der er en levende og charmerende havneby, og østkysten har mange maleriske udkigspunkter.

Mallorcas østkyst er berømt for de maleriske strande, bugter og grotter – noget af det smukkeste man finder på øen. Cala Varques stranden er særligt værd at fremhæve med hvidt sand og turkisblåt vand. Cala Varques stranden ligger i en vig kantet af duftende pinjetræer og med krystalklart, lavt vand, der er ideelt til en snorkletur.

Rejser til Calas de Mallorca, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Calas de Mallorca og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Palma de Mallorca
scattered clouds
32.9 ° C
35.1 °
31.7 °
61 %
3.1kmh
40 %
man
33 °
tirs
30 °
ons
31 °
tors
27 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CalasdeMallorca
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CalasdeMallorca #iCalasdeMallorca #VisitCalasdeMallorca #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her