Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CalaRatjada

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cala Ratjada

Badestedet Cala Ratjada ligger på det nordøstlige hjørne af Mallorca. Her finder man gode badestrande og en smuk havn. Det er slet ikke underligt, at dette badested er blevet populært hos turister fra mange lande. Atmosfæren er afslappet, og den smukke kyst og de mange gode hoteller lokker både familier og par til at besøge området. Slap af på stranden eller benyt stedet som udgangspunkt for at udforske Mallorcas nordøstlige hjørne.

Cala Agulla betegnes som områdets bedste strand. Det skyldes det gyldne sand, pinjerne og bjergene i baggrunden. Og det lave, krystalklare badevand tiltaler naturligvis også turister på familieferie. Det bedste ved stranden er måske, at den ligger i et fredet område og derfor er helt uspoleret midt i en fantastisk smuk natur.

Der er flere steder, hvor du kan få mulighed for at opleve Cala Ratjada på to hjul, og det er en oplevelse, du ganske enkelt ikke må gå glip af. Man kan enten leje en Segway og køre ud på egen hånd eller deltage i en arrangeret tur. På begge måder kommer du rundt i områder af Mallorca, du ellers ikke ville have set.

Ingen badeferie uden sightseeing, og Alcudia bør være på enhver families liste over steder, de gerne vil opleve. Det er en historisk by, hvor både romerne og maurerne har sat deres præg, og den ligger tæt på S’albufera, der også har en god strand, når I trænger til endnu en svømmetur.

Tramuntana bjergene dominerer den nordlige del af Mallorca. Når du er på ferie i Cala Ratjada, anbefaler vi, at du lejer en bil og kører gennem bjergene til Lluc, der er et af de flotteste naturområder. Jo højere man kommer op i bjergene, jo flottere er udsigten. Find et sted at parkere bilen, sluk motoren og nyd naturens stilhed.

Til den aktive ferie er der mange vandreruter gennem bjergene – og næste dag kan du slappe af på stranden. Cap de Formentor er det mest populære udflugtsmål på det nordlige Mallorca. Der er en fantastisk udsigt fra halvøens højeste punkt, Fumart. Her må kameraet frem og indfange den flotte panoramaudsigt. For foden af bjergene er der endnu flere flotte sandstrande, og på en klar dag kan man se til Menorca.

Rejser til Cala Ratjada, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cala Ratjada og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Palma de Mallorca
few clouds
29.1 ° C
32 °
28.4 °
53 %
7.2kmh
20 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °
man
30 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CalaRatjada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CalaRatjada #iCalaRatjada #VisitCalaRatjada #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her