Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Caen

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Caen

Caen er centrum i regionen Basse-Normandie, og i departementet Calvados. Caen er et godt udgangspunkt for dagsture til D-Day strandene i Normandiet, Bayeux, Honfleur og Mont Saint-Michel.

Selvom det meste af byen Caen blev ødelagt under 2. verdenskrig, blev byen hurtigt genopbygget efter krigen. Den moderne arkitektur blandes med det rester af den historiske del, slottet, de middelalderlige gader og kirker.

En af de største turistattraktioner er Mémorial de Caen. Det giver besøgende en detaljeret oversigt over tragedierne i det 20. århundrede, inklusive de to verdenskrige, landgangen i Normandiet, den kolde krig til Berlinmurens sammenbrud. Efter at have besøgt museet har du muligvis brug for lidt tid til at slappe af med for eksempel en tur i den nærliggende rosenhave kaldet La Colline aux Oiseaux.

Musée de Normandie i Caen ligger i centrum af byen. Det dækker den sociale og etnografiske historie i Normandiet, der præsenterer et glimt af livet i Normandiet fra forhistorisk tid, gennem den romerske æra og middelalderen til den industrielle revolution.

Caen kunstmuseum ligger på samme sted som William Erobrerens slot. her er malerier fra en række epoker, der går tilbage til det 14. århundrede og helt frem til i dag. Det er et af de vigtigste museer i Frankrig, der indeholder udstillinger af fransk, belgisk, hollandsk og italiensk kunst fra det 16. og 17. århundrede af kunstnere som Rubens, Perugian, Tintoretto og Poussin. Der er også malerier af romantiske og realistiske kunstnere som Delacroix og af impressionistiske kunstnere Monet og hans mentor Boudin. Besøgende, der foretrækker mere moderne og samtidskunst, vil kunne se arbejder af Dufy, Soulages og Braque. Efter at have udforsket museet, skal du tage en spadseretur gennem skulpturhaven, som inkluderer skulpturer af Rodin, Alain Kirili, Bourdelle, Huang Yong Ping og Marta Pan.

Abbaye aux Hommes er et arkitektonisk mesterværk fra middelalderkunst. Størstedelen af ​​genstandene dateres tilbage til det 11 – 13 århundrede. Koret blev genopbygget i gotisk stil i det 13. århundrede. Det oprindelige kloster blev bygget i det 11. århundrede, men blev ødelagt under de religiøse krige i det 16. århundrede. Det blev derefter genopbygget i det 18. århundrede omkring et klassisk italiensk kloster.

Hvis du er træt af at gå rundt i museer, og vejret er godt skal du besøge La Colline aux Oiseaux i den nordvestlige del af Caen. Denne park har en dejlig panoramaudsigt over byen. Der er legepladser for børn, picnicområder, en rosenhave, en labyrint og minigolf.

D-Day strandene er en kort køretur fra Caen. Den berømte Pegasus-bro ligger kun 15 minutter væk, Omaha-stranden og den amerikanske kirkegård ved Colleville-sur-Mer ligger 40 minutters kørsel fra Caen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Caen Tourist Information

Office du Tourisme Caen
12 Place Saint-Pierre
14000 Caen

T: +33 2 31 27 14 14

www: website link

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Caen
clear sky
26.1 ° C
26.1 °
26.1 °
41 %
4.1kmh
0 %
tors
26 °
fre
33 °
lør
35 °
søn
30 °
man
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Caen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Caen #iCaen #VisitCaen #Normandie #Normany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her