Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Caceres

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cáceres

Caceres er en livlig by med en perfekt bevaret bymur, Ciudad Monumental, i centrum. I 1986 kom Caceres på UNESCO World Heritage listen, med baggrund i de mange monumenter og rige arkitektoniske historie. Romerske ruiner afsløret i Caceres indikerer, at det var en blomstrende romersk by så tidligt som 25.

Det bedste sted at starte sightseeing er på Plaza Mayor, lige uden for bymurene i den gamle by. Herfra ser byen fantastisk ud, specielt når den er oplyst om natten. Du kommer ind i den gamle del af byen herfra via Arco de la Estrella, og du træder straks tilbage i tiden. Der er indspillet mange film i Caceres af netop denne grund. Lige uden for Arco er det imponerende Casa de Toledo – Moctezuma med det kuplede tårn.

Inde i den gamle by kan du vandre rundt i labyrinten af ​​gader og beundre den fantastiske arkitektur. Den gotiske katedral fra det 15 århundrede, Palacio de los Golfines de Abajo, hvor Franco blev udråbt til general i 1936, Iglesia de San Fransisco Javier og Casa de la Ciguena. Kort sagt er der så mange interessante bygninger at hele byen er en seværdighed.

Tag en pause fra arkitekturen og besøg af de mange barer i Plaza Mayor området for at prøve lokale vine og tapas. Hvis du kigger op på toppen af ​​nogle af de mange tårne ​​i Caceres, vil du helt sikkert se rederne fra de kæmpe storke, som byen er så berømt for.

Fra Caceres kan du vælge en lille udflugt til den lille by Trujillo. Denne kendte by er stort set uændret siden 1500 tallet og er tæt belagt med små gader, palæer og bymure. Livet udspiller sig på Plaza Mayor, men sørg for at besøge Palacio de la Conquista, det største af Trujillos palæer.

Du kan også tage en lille tur til Guadalupe for at se den smukke 14 århundrede kloster, Monasterio de Nuestra Senora Guadalupe. Det har altid været og er stadig et vigtigt og populært pilgrimssted.

Rejser til Cáceres, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cáceres og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Cáceres

Plaza Mayor s/n
10003, Caceres

T: +34 927 255 765

www: Website Link

Turismo de Extremadura

Dirección General de Turismo de Extremadura
Avenida de las Comunidades s/n
06800 Mérida
Badajoz

T: +34 924302000

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Caceres
clear sky
26 ° C
26 °
26 °
35 %
3kmh
0 %
man
32 °
tirs
30 °
ons
31 °
tors
32 °
fre
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Caceres
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Caceres #iCaceres #VisitCaceres #Extremadura #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her