Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cabeza de Toro

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cabeza de Toro

Cabeza de Toro er et fantastisk strandparadis lige ved den Dominikanske Republiks østlige bred. Kun et par kilometer fra de travle strande i Punta Cana har dette lille område af republikken en mere afslappende atmosfære end sine nærliggende turistede naboer og vrimler med uberørt naturlig skønhed. Kyst langs det klare blå tropiske vand og tilbring dine dage med at gå miles af sandhvid strand. Med muligheder for både familieture og et par tilbagetog, finder du dig selv forelsket i dette stykke himmel.

Med en atmosfære, der er meget roligere end nærliggende Punta Cana, er Cabeza de Toro det perfekte tilflugtssted. Tilbring timer med at sole sig på en af ​​de smukkeste strande i Caribien, slappe af under palapas eller blive eventyrlystne i vandet – gør det hele til en spektakulær baggrund!

Med nogle gode resorts, der strækker sig over denne strækning af stranden, vil der sandsynligvis være en, der passer til dine feriebehov. Vælg et altomfattende privat strandværelse, hvis det er en romantisk ferie, du leder efter. Start dagen med at vågne op til havets lyd og tilbring derefter dagen med at hygge sig med luksus med din elskede. Hvis familien kommer sammen, kan du prøve en udvej med lidt mere aktivitetscentreret etos. Tag tennis med børnene, svøm ved poolen, og afslut dagen med en buffetbuffet.

Cabeza de Toro er en lille skjult perle til snorkling. Med klart vand og roligt hav ser du nogle fantastiske dekorative tropiske fisk hernede. Der er også en stor dyreoplevelsespark med akvatiske penne i nærheden, hvis du vil være mere tæt og personlig med undervandsverdenens vidundere. Når du er klar til at gå tilbage til land, kan du fortsætte dit dyreeventyr ved at besøge dyreoplevelsesparken lige ved stranden. Og med Laguna Bavaro i nærheden er du i nærheden af ​​storslåede naturlige vidundere. Book en øko-tur her, og få hele familien til at udforske.

Nyd en eftermiddag i ensomhed på den nærliggende Cabeza de Toro Golf Course eller Catalonia Caribe Golf, hvor du spiller golf sammen med en fantastisk havudsigt. Når du er færdig med de 18 huller, skal du køre ud til hovedvejen og besøge en comedor, en lokal dominikansk restaurant. Prøve nogle lækre varme kipes, empanadas og søde tostones, og afkøle derefter med en traditionel mamajuana, en dejlig drink lavet ved at blande rom, rødvin, honning og nogle urter. Fortsæt natten i byen, hvor der er en pulserende bar og klubscene, som du kan blande og blande dig i.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cabeza de Toro
clear sky
29.3 ° C
29.3 °
29.3 °
49 %
3kmh
2 %
tors
36 °
fre
37 °
lør
37 °
søn
38 °
man
37 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CabezadeToro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #CabezadeToro #iCabezadeToro #visitCabezadeToro #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her