Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Buxton

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Buxton

Buxton er en kurby i Derbyshire, i East Midlands regionen i England. Tæt på grænsen med Cheshire mod vest og Staffordshire mod syd er Buxton porten til Peak District.

Buxtons kendte seværdigheder er Poole’s Cavern, en omfattende kalkhule, der er åben for offentligheden. Buxton Opera House, der afholder flere musik- og teaterfestivaler hvert år.. St Ann’s Well er den geotermiske kilde, vand herfra på flaske og sælges internationalt af Buxton Mineral Water Company.

Seværdigheder i Buxton

Peak District

Peak District dækker et stort område, der spænder over det nordlige og centrale England, og er det perfekte sted at holde ferie, hvis du er vild med naturen og leder efter et sted at slappe af. Det meste af dette område er dækket af nationalparken og er meget populært blandt turister og tiltrækker hvert år millioner af mennesker.

En ferie i Peak District byder på historiske bygninger, slotte, maleriske landsbyer og sæsonbestemte festivaler samt fantastiske floder, plateauer, storslåede dale og hemmelige huler.

Chapel-en-le-Firth er den uofficielle hovedstad i Peak District, og her er gode valgmuligheder for indkvartering. Det er en lille by, så den har den maleriske fornemmelse uden at forringe den skønhed, der omgiver den. Buxton, en kurby, er et andet sted, der har et fantastisk udvalg af indkvartering. Bakewell og Glossop er to andre charmerende byer i Peak District.

Der er også mange smukke søer og floder, du kan besøge i Peak District. Dovedale Ravine, i Ashbourne, er absolut smuk. Der er så meget at se og blive overrasket over, og du kan endda lave en dag med det og tage en picnicfrokost! Ladybower Reservoir er et andet fantastisk sted at besøge, ligesom Derwent Dam og Carsington Water er. De er alle gode eksempler på majestæt i Dorsets vandveje og giver også en række forskellige naturlandskaber, du kan nyde.

Peak District er også arkitektur. Chatsworth, hertugen og hertuginden af ​​Devonshires bolig, er et fantastisk sted at besøge, og parken her er smukke.

Der er også nogle gode museer her, herunder Eyam Plague Village Museum, Peak District Mining Museum og Bakewell Old House Museum.

Rejser til Buxton, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Buxton og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Buxton Tourist Information

The Pump Room
The Crescent
Buxton, Derbyshire, SK17 6BH

T: +44 1298 214577

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Buxton
overcast clouds
14.1 ° C
15.2 °
13 °
84 %
2.2kmh
100 %
tirs
15 °
ons
14 °
tors
15 °
fre
13 °
lør
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Buxton
Average rating:  
 1 reviews
 by George Enzo
Great city to visit

It was a really nice experience to visit the city, peacefull and very nice people around

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Buxton #iBuxton #VisitBuxton #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation