Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Burlington

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Burlington

Vermont er en af ​​de smukkeste stater, som USA tilbyder. Burlington er et majestætisk eksempel på, hvad der gør Vermont til et særligt sted at besøge.

Det er den mindste by i USA, der er den største by i staten, hvilket betyder, at du har masser af plads til at udforske, opdage og slappe af. Burlington er også den første amerikanske by, der drives fuldstændigt af vedvarende energikilder.

Burlington er også kun en hurtig dagstur fra grænsen til Canada, hvilket gør et besøg i Montreal til en mulighed på samme ferie. Hvis du laver rejsen, skal du sørge for at stoppe på vej tilbage for at hente noget frisklavet ahornsirup.

I hjertet af byen er Church Street Marketplace. Dette gågade dækker i alt 4 byblokke og er placeringen af ​​mange byfestivaler. Du finder offentlige kunstgallerier, internationale kædebutikker, boghandlere og caféer, der alle blandes sammen i denne smukke omgivelser.

Sørg for at tage lidt tid på Champlain-søen, mens du besøger. Fiskeri er rigeligt, sejlads og vandski er en god mulighed, og du kan endda passe i noget sejlads, hvis du ønsker det. Cykling er en anden almindelig aktivitet og giver dig en chance for at se nogle af statens overdækkede træbroer. Prøv Mount Mansfield til vandreture.

Om vinteren skal du besøge Burlington og medtage Stowe Mountain Resort på din dagsorden. Det giver et sted i verdensklasse. Burlington er et samfund, der er fyldt med en fantastisk ånd. Det er en destination med fire sæsoner, der byder på spændende muligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vermont Tourism

Tourism In State of Vermont

T: +1 800 837 6668

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Burlington
clear sky
21.1 ° C
25.3 °
19.4 °
92 %
1.5kmh
1 %
tirs
33 °
ons
32 °
tors
27 °
fre
29 °
lør
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Burlington
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Burlington #iBurlington #VisitBurlington #Vermont #VisitVermont #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her