Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bugibba

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bugibba

Feriestedet Bugibba er ensbetydende med lange dage i solen med betagende udsigt over det smukke blå Middelhav. Den hyggelige atmosfære i byen gør feriedestinationen Bugibba til det perfekte sted at slappe af og udforske Malta.

Bugibba ligger på det nordøstlige hjørne af Malta, omkring 45 minutter fra Luga lufthavn. Nabobyen Qawra er kendt som et godt dykkersted til dykning med iltflaske. De fine klippestrande er perfekte til snorkling, og der er store flade områder, hvor man kan solbade. Området byder på restauranter for enhver smag, talrige barer og et rigt natteliv med underholdning hver eneste aften. Der er helt sikkert ingen grund til at kede jer når i rejser til Bugibba.

Med den flotte klippekyst, små maleriske vige og de charmerende havne er rejser til Bugibba perfekte til en romantisk ferie for to. De store flade klippeområder ved Bugibba er det perfekte sted at nyde solen, svømme og nyde den smukke solnedgang over Middelhavet. Den lange strandpromenade er perfekt til en romantisk gåtur på de lange, lune aftener. I vores Malta guide finder du et afsnit om Maltas strande hvor du kan læse mere om faciliteterne på sandstranden Perched Beach i Bugibba.

Rejser til Bugibba er meget populære blandt erfarne dykkere, men byen er også ideel til begyndere. Der er flere dykkercentre og kurser i byen, herunder Anchor Diving, Buddies Dive Cove og Dive Deep Blue, der kan låne dig alt nødvendigt udstyr. De fleste har PADI kurser, små weekend kurser og kurser af en uges varighed. Dykning omkring Bugibba inkluderer den sunkne Jesus statue ud for St Paul’s ø, og Anchor Bay i Mellieha er perfekt til at se blæksprutter, papegøjefisk og meget mere.

Strandene i Bugibba er stenstrande, så de er ikke velegnede til at bygge sandslotte, men børn vil elske at leje mellem de store sten, der tilføjer eventyr til denne smukke kystlinje. På promenaden langs havnen er der et udvalg af cafeer og butikker, der sælger forfriskninger og legetøj til en sjov dag på stranden. Mellieha Bay med den enorme, gyldne sandstrand og det rene, lave vand, ligger bare en kort bustur fra Bugibba mod nord, og den er perfekt til familier.

Den mystiske ø Gozo og den lille ø Comino er kendt for at have nogle af de kønneste strande i Middelhavet. Færgerne til Gozo sejler fra Cirkewwa havn, som man nemt kommer til med bus nr. 222. Det krystalklare vand i Gozo er skønt til snorkling og dykning. Der er gyldne sandstrande i Ramla Bay, eller man kan tage turen til den lillebitte ø Comino og slappe af i den blå lagune.

Bugibba er et godt udgangspunkt for dagsture rundt til Maltas smukke og romantiske områder. Hovedstaden Valletta ligger 15 kilometer væk, og der er gode transportmuligheder enten med bil eller bus. Valletta er kendetegnet ved de små snoede gader, høje byhuse med smukke balkoner i træværk, middelalderfortet og andre historiske seværdigheder. Otte kilometer nord for Bugibba ligger Mellieha Bay. Mellieha er en fin gammel by, og i bugten finder man Maltas største sandstrand, et smukt stykke kyststrækning med azurblåt vand og gyldent sand. Der er mange muligheder for romantiske vandreture langs kysten, hvor St. Paul’s Bay og Mistra Bay ligger i nærheden. På Bugibba rejser finder du også eksklusive spa-centre, blandt andet det marokkanske spabad på San Antionio Hotel.

Restauranterne i Bugibba serverer internationale og lokale retter. Langs strandpromenaden ligger mange forskellige restauranter, hvor I kan nyde områdets traditionelle køkken, samt asiatiske og italienske restauranter. Strandpromenaden er det ideelle sted at nyde aftensmaden, mens solen går ned over havet. Sliema mod syd har også en smuk strandpromenade, der er det perfekte sted at finde en elegant og romantisk restaurant. Bugibba er kendt for et livligt natteliv, og det er aldrig svært at finde en god cocktailbar. Byen har flere natklubber på hotellerne, men Paceville på St. Julian’s er nok det mest velbesøgte dansested.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bugibba Tourist Information

Misrah il-Bajja
(Islets Promenade)
St Paul’s Bay

T: +356 2141 9176

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bugibba #iBugibba #VisitBugibba #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bugibba
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her