Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bruges

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bruges

Brugge (tysk: Brügge, engelsk og fransk: Bruges) er en by i Flandern i Belgien, hvor den er hovedby og den største by i provinsen Vestflandern, tæt ved grænsen til Holland. Brugge eller Brügge, som den også kaldes, er en by, der i høj grad leder tanken hen på fred og ro, når man hører navnet.

Byens historie strækker sig tilbage til romersk tid. Navnet Brugge begynder at optræde i dokumenter og på mønter i 800-tallet. I højmiddelalderen blev byen et centrum for klædehandel med England som hovedleverandør af uld. I 1200-tallet var Brugge en del af Hansaen og dermed en af Europas fire vigtigste handelsbyer sammen med Novgorod, Bergen og London. Den middelalderlige velstand resulterede i et omfattende byggeri i sten, der i vid udstrækning er bevaret frem til i dag.

Det første billede, der falder de fleste af os ind, er en af byens mange kanaler, måske med det berømte klokketårn i baggrunden, mens solen forvandler himlen til en smuk lilla solnedgang. Brugge tilbyder dog de besøgende et glimt af meget mere end bare gammel europæisk tradition, hvilket er grunden til, at vi har sammensat denne liste over obligatoriske oplevelser, man ikke må gå glip af, når man besøger denne smukke by.

Chokolade? Belgien? Og et museum? Selvfølgelig skal du det!

Alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om chokolade, kan findes på ét sted her i Brugge – på Choco Story Museet. Der er måske endda flere oplysninger, end du nogensinde har ønsket at vide! Fra chokoladens historie til de processer, det gennemgår for at blive forfinet til det elegante stads, der er elsket over hele verden, kan du bogstaveligt talt forlade Choco Story Museum med oplysninger nok til at begynde en karriere som chocoladefabrikant!

Det er dog ikke bare oplysninger, du vil finde her, og det er derfor, det nok er verdens bedste chokolademuseum i dag. Det først, der vil slå dig, er aromaen: det er en blanding af at åbne et stykke chokolade, bage en chokoladekage, og tage et brusebad i kakaopulver, alt på en gang. Der er nogle sjove skulpturer at se, mens du bliver vist rundt, og du kan endda tale med chokolade eksperter om, hvordan du bedst kan få din chokoladelyst styret. Du vil også komme til at styre din lyst med noget gratis chokolade! Bare hold labberne fra skulpturerne, ok?

Tag en svømmetur i verdens dybeste indendørs pool

Med en dybde på over 30 meter dyb [eller 100 fod, om du vil], har verdens dybeste swimmingpool hjemme i Brugge. Det er den perfekte mulighed for at prøve at dykke, hvis du aldrig har haft den oplevelse før. Hvorfor? Fordi du faktisk er nødt til at tage scuba gear på for at røre bunden af poolen! I stedet for en livredder, har du en certificeret dykkerinstruktør ved hånden, hvis du kommer ud for nogle problemer under dit allerførste dyk.

Når du er blevet våd, er det tiden at udforske nogle af de omgivende vådområder. Der er mange oplevelser og ture, du kan tage på egen hånd, men vi anbefaler at tage en bæver tur, hvis du skulle have tid. De har halvdags- eller heldagsture, og du vil komme lige ud til vådområderne for at se bævernes travle arbejdsdag. Med sjove fakta, foto ops, og chancen for at fortælle ligeså mange bæver vittigheder, som du har lyst til, er det en stor oplevelse, som enhver familie kan nyde.

Du får vel brug for at spise på et tidspunkt, ikke?

Du kan gå ind i stort set hvilken som helst by og nyde et utroligt måltid, der er forberedt helt perfekt. Brugge er ingen undtagelse, men vi anbefaler middag med et twist – et 50 meters twist! Tro det eller ej, Dinner in a Sky konceptet er noget, der rejser til forskellige byer rundt om i verden hvert år og standser i omkring 3 til 4 uger i hvert sted. For at se Brugge fra en helt anerledes side, vil du skulle planlægge din tur til byen i juni for at drage fordel af dette års arrangement.

Det er sådan her, det virker: en kran løfter bogstaveligt talt hele din bordplade, med dig siddende ved siden af, op i himlen. Der er en kok, der er spændt på sammen med dig på en køkkenstation, der bliver løftet op sammen med dig. Bare rolig – der er også tjenere, der vil hjælpe dig med dit måltid! Alt arbejde foregår i midten af bordet mens 22 gæster ser forberedelserne ske lige foran dem. Alle er spændt på platformen, så længe du har det fint med højder, skal du nok more dig med den fine udsigt og haute cuisine. Det er en 5 retters menu og prisen er 250 €, herunder skat.

Få din kunst lyst styret på Groeninge Museum

Der er mange fine kunst museer der er et besøg værd, mens du er i Brugge, men måske er det bedste af dem alle Groeninge Museum. Med både permanente og midlertidige udstillinger, vil hver tur byde på et nyt perspektiv af belgisk og flamsk kunst, med mindre du besøger museet på to på hinanden følgende dage. En lydtur er inkluderet i entreen, men vi anbefaler, at du lader din taske ligge hjemme, fordi det er obligatorisk at leje et skab til tasker.

De fremhævede kunstnere er Hans Memling og Hieronymus Bosch, og desuden vil du finde nogle moderne værker af kunstnere som Paul Delvaux og Rene Magritte, som pryder væggene i de 11 lokaler, hvori dette museum udstiller. Lokalerne er opdelt baseret på periode og stil og giver dig mulighed for virkelig at nyde lokal kunst uden at skulle bruge en hel dag på det.

Hvis du ikke har noget imod at fordoble din billet pris, kan du købe et adgangskort på Groeninge Museum, der vil give dig adgang til 4 andre museer, hvilket er en fantastisk måde at nyde en forlænget ferie på i denne smukke by.

Er du klar til at besøge Brugge?

Før du forlader denne by, skal du sørge for at investere i en af de mange kanalrundfarter, man kan få, så du kan få et glimt af den sjæl, denne by lægger for dagen hver dag. Nyd vandreture, tage endda en tur ved solnedgang, og lad Brugge indånde dybt omkring dig. Det er i sandhed en uforglemmelig oplevelse! Er du klar til at besøge Brugge i dag? Fra det moderne til det gamle, kan du finde det hele her i Brugge, hvor det blot venter på dig. Måske er det i år, du endelig skal besvare dette kald.

Seværdigheder i Brugge

Rådhuset

Brügges rådhus er en af de seværdigheder som du ikke må gå glip af under et besøg i byen. I sig selv er det ganske imponerende at Brügge er blevet regeret fra samme sted i mere end 600 år, det giver stedet en interessant atmosfære – hvis vægge kunne tale.

Bygningen i sig selv er et arkitektonisk mesterværk uden sidestykke, en spændende udstilling finder du også i bygningen hvor du kan se originale middelalder dokumenter og så naturligvis en multimedie udstilling der viser områdets (torvets) udvikling gennem tiderne, dette er også ganske interessant, igen med følelsen af at det fandtes ikke for 600 år siden hvor de samme lokaler var i brug.

Rådhus (Burg) torvet

Burg torvet er kendt for at alle bygninger på torvet stammer fra forskellige århundreder og dermed arkitektoniske perioder – all in one – perfekt for en motivsøgende turist.

Belfort tårnet

Belfort tårnet er Brugges vartegn , det 83 meter høje tårn er opført i 1300 tallet og fra toppen er der flot udsigt ud over Brugge og det omkringliggende landskab. I tårnet kan du også besigtige det imponerende klokkespil med 47 klokker der leverer sprøde toner.

Domkirken, Sint-Salvator

Domkirken, Sint-Salvator, som også er byens ældste kirke. I kirken finder du en uvurderlig kunstsamling hvor du blandt andet kan se Michelangelos “Madonna med barnet” Domkirkens museum rummer fine gamle kunstværker, møbler, messehagler.

De Halve Maan lokalbryggeri

INGEN FISK UDEN EN CYKEL – INGEN BRÜGGE UDEN EN “BRUGSE ZOT”

En guidet tur gennem det lokale bryggeri, De Halve Maan hvorefter der naturligvis er smagsprøver af den lokale bryg der kaldes Brugse Zot. Der er blevet brygget kvalitetsøl på stedet siden 1546.

Et dyp i poolen ? – Verdens dybeste !

Med en dybde på over 30 meter (eller 100 fod, om du vil), hører verdens dybeste swimmingpool hjemme i Brugge. Det er den perfekte chance til at prøve at dykke, hvis du aldrig har prøvet det før. Hvorfor? Fordi du faktisk er nødt til at tage scuba gear på for at røre bunden af ​​poolen! I stedet for en livredder vil du have en certificeret dykkerinstruktør ved hånden, hvis du har nogle problemer under din allerførste dyk.

Rejser til Brugge, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Brugge og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Brugge

Stationsplein
Brügge

T: +32 50 44 46 46

www: website link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency

Brugge Boutique & Luksushoteller

#Bruges Brugge Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Brugge Brugge, den gamle flamske handelsmetropol, tilbyder en bred vifte af...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bruges
clear sky
15.2 ° C
17.2 °
12.9 °
74 %
3.3kmh
0 %
man
20 °
tirs
19 °
ons
22 °
tors
19 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bruges
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bruges #iBruges #VisitBruges #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her