Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bruges

Brugge

#Bruges Visit Bruges Brugge (tysk: Brügge, engelsk og fransk: Bruges) er en by i Flandern i Belgien, hvor den er hovedby og den største by i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Brugge Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Brugge

Brugge, den gamle flamske handelsmetropol, tilbyder en bred vifte af muligheder for at tilbringe afslappende, uddannelsesmæssige og spændende helligdage. Vandveje i Brugge inviterer dig blandt andet til romantiske bådture gennem byen med sine middelalderlige huse og hyggelige grønne haver. Den rige historie får hver historikers hjerte til at slå hurtigere, og alle, der er interesseret i kultur, går ikke glip af det.

Med de mange kirker, museer, parker og pladser får alle deres penge værd. Arkæologiske fund kan også beundres. Væsentlige seværdigheder inkluderer: Markedspladsen (Grote Markt), Klokketårnet (sekulært klokketårn), Sint-Salvator-katedralen, Vor Frue Kirke med Madonna af Michelangelo og Basilica of the Holy Blood.

De gamle byporte Gentpoort, Kruispoort, Smedenpoort og Ezelpoort er også interessante, ligesom Sankt-Jans-Spital, det første byhospital i moderne tid. En lang gåtur rundt i byen anbefales også stærkt. De gamle befæstninger er stadig meget velbevarede og er godt suppleret med omfattende grønne områder. Men ikke kun det er kultur, men også hverdagskulturen i Brugge, såsom mad og drikke. Og det kan du gøre godt i Brugge. I byens centrum kan du tage en øl på gamle pubber, nippe til en cocktail i en lounge eller virkelig fest på en af ​​de mange restauranter.

Det historiske centrum af Brugge er særligt smukt, fordi det aldrig blev ødelagt af krig eller store brande. Så der er meget, meget gamle huse her. Den bedste måde at fortælle historien på er en bytur i hestevogn eller til fods. Det er altid spændende. Hvis du ikke har haft nok efter det, er det bedst at udforske de små gyder og de undertiden små butikker på egen hånd. Hvis du kan lide gamle bøger og sofistikerede slik, bør du ikke blive afskrækket af de små værelser, der ikke engang har plads til at vende. Ofte kan de bedste eller sjældneste fund findes her.

Du kan stadig beundre det gamle blondehåndværk på markederne. Den fineste blonde fremstilles her i hånden i traditionelle kostumer. Man bliver hurtigt forbløffet, fordi kvindernes hænder er utroligt hurtige, et under, at de tynde tråde aldrig bliver knyttede. Brugge er et paradis for alle, der elsker små butikker med søde vinduer og skæve gamle forretningsejere, der kan lide at surfe rundt og udforske.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bruges #Belgium #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her