Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Brive-la-Gaillarde

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brive-la-Gaillarde

Brive er en forholdsvis lille by i den centrale del af Frankrig og er det officielle navn på Brive-la-Gaillarde i dag, selvom de fleste stadig i dag bare kalde den ved dens oprindelige navn.

Det stærke, tapre tilnavn blev tilføjet efter udgangen af den første verdenskrig og er ofte en henvisning til byens mure, der blev bygget rundt omkring i byen i det 12. århundrede. Under 100-årskrigen blev endnu en mur bygget for ekstra befæstning. Dog eksisterer murene ikke længere.

Brive er bemærkelsesværdig i fransk historie som den første by til at frigøre sig fra besættelsen i 1944 og dens middelalderlige bymidte er et vidunderligt kvarter, hvis du gerne vil nyde butikker og cafeer. Hvad kan du vente af en rejse til Brive?

Et af de bedste Destillerier i Frankrig ligger her

Enhver tur til Brive må absolut omfatte et besøg til Maison Denoix. Det er et traditionelt destilleri, der har været i drift siden 1839, og der fremstilles en fantastisk valnøddelikør foruden det ildvand, det er kendt for. Du vil også finde en lang række andre drikkevarer, såsom kvæde eller chokoladelikør og endda curacao. Tag dig tid til at vandre rundt omkring de gamle kedler, der er lavet af kobber og sørg for at prøve så mange varer som du kan få lov til! Dog er det måske bedst at holde sig fra den lilla sennepslikør…

I midten af Brive står Collegiale St-Martin, der går tilbage til det 11. århundrede og har en række romanske udsigter. Det er ikke kommet godt fra tidens tand, takket være de mange kampe, det har set, men der er et par af de oprindelige søjler, der forbliver intakte. De skildrer en række bibelske scener og fabeldyr, hvilket gør det til et interessant lille stop under din ferie her.

Et sidste stop i Brive er ofte Labenche Museum, som udforsker den lokale historie og arkæologiske fund i sine udstillinger. En af de flotteste ting i dette museum er de talrige gobeliner fra det 17. århundrede, men der er også harmonikaer fra det 19. århundrede udstillet. Hvis du er en fan af Debussy, vil du også være i stand til at se et af de klaverer, som han ejede.

Brive er kendt for sine markeder

En af de primære grunde til at tage til Brive er for at nyde det fødevaremarked, der afholdes på byens torv. Det foregår hver torsdag morgen, og folk kommer fra nær og fjern for at nyde de mange varer der er til salg. Tag dig tid til at kigge efter en række gåseprodukter, hvis du vil have animalsk protein, men blommebrændevin er altid en anden god valgmulighed [eller en første mulighed, hvis du foretrækker det]. Vask din brændevin ned med kastanje og valnøddekage og dine foretrukne Limousin snacks.

Afslut din ferie i Brive med en simpel vandretur rundt omkring i hjertet af midtbyen. Du kan finde en række spændende ting at udforske, foruden nogle skjulte perler, hvor du vil finde delikate kager, vidunderligt bagværk eller en varm kop kaffe, som vil give dig energi til at fortsætte med at gå på oplevelse.

Brive har måske nok sine rødder i historien, men den er meget levende og godt med i vores moderne verden. Nyd alt denne by kan byde på i din næste ferie, og du vil ikke blive skuffet!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Brive-la-Gaillarde
clear sky
26.6 ° C
26.6 °
26.3 °
13 %
1.5kmh
0 %
fre
39 °
lør
38 °
søn
30 °
man
28 °
tirs
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BrivelaGaillarde
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brive-la-Gaillarde #iBrive-la-Gaillarde #VisitBrive-la-Gaillarde #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her