Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bristol

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bristol

I næsten 500 år har Bristol været en af de top 10 byer i England, ikke kun hvad befolkning angår, men også i samlede skatteindtægter.

Rigdommen i dette område har altid været udbredt og det har været med til at tiltrække et befolkningsgrundlag, der er så varieret som de muligheder, der er tilgængelige her. Byen blev bygget langs floden Avon, men der er også en kystlinje, der går langs Severn Estuary, hvilket betyder, at du også kan gå på eventyr der, hvis du kommer på besøg.

Planlægger du at se Bristol i den nærmeste fremtid? Hvis du gør det, har vi sammensat en liste over de vigtigste ting, denne by har at byde på, som du kan have fornøjelse af. Lad os tage et kig på det!

Der er prominent udstillet kunst i Bristol

En af de unikke egenskaber ved Bristol er, at der er lagt stor vægt på kunst i hvert eneste hjørne af dette samfund. Du kan finde kunstudstillinger under See No Evil arrangementet for gadekunst, gennem de syv nationale Foodies Festivals, og du vil endda se den i de pop-up-biografer og burlesqueshows, der ligger rundt omkring i byen. Det er også blevet set verden over på musikfronten, da listen over bands fra denne by er ret omfattende.

Bristol Bymuseum og Kunstgalleri huser en enestående samling af lokale glasvarer og kinesisk keramik foruden den traditionelle kunst, du ville forvente at finde, hvilket gør det til en fantastisk sjov oplevelse. M Shed, der erstattede Bristol Industri-museum, har en række historiske fartøjer, herunder Mayflower, som er verdens ældste damp-slæbebåd.

Bygningerne i Bristol er utrolige

En af de mest fremtrædende bygninger, der falder en ind, når man tænker på Bristol, er Wills Memorial Building på Park Street. Den kombinerer romanske træk med gotiske islæt, der oprindeligt blev bygget i 1915 og betragtes som en af de sidste store gotiske bygninger bygget i England. Den tilhører universitetet i Bristol og huser skolerne for jura og agronomi.

Llandoger Trow er endnu en historisk bygning i Bristol, og den går tilbage til 1664, og tre af de fem oprindelige gavle står stadig på trods af bombningsforsøg under Anden Verdenskrig. Det har været en pub, et hotel, og er en inspirationskilde for personligheder i både Robinson Crusoe og Treasure Island, to klassiske litterære værker, der læses af mange.

Kings Weston House bør også være på din liste over bygninger, du vil se, især for sin række af skorstene på taget af huset. Denne bygning, der er bygget på fundamentet af et gammelt tudor hus, kan dateres tilbage til begyndelsen af det 18. århundrede, og fungerer nu som en offentlig park med stier, og der er også fællesområder til rådighed.

Seværdigheder i Bristol

Clifton Suspension Bridge

Clifton Suspension Bridge der spænder over den maleriske Avon slugt, er symbolet på byen Bristol og er en af byens største attraktioner. Clifton Suspension Bridge blev designet af Brunel i 1831 og er blevet et ikonisk vartegn i Bristol.

Banksy Graffiti Art

Få øje på nogle af Banksys værker rundt i Bristols gader. Banksy, den berømte graffitikunstner blev født i Bristol, og har arbejdet i byer rundt om i verden, men hans mest berømte kunstværker kan findes i Bristol. Graffiti Thekla, The Well Hung Lover, Mild Mild West er blot nogle af de must see værker spredt rundt i byen.

SS Great Britain

Træd ombord på ss Great Britain, den prisvindende attraktion, og find ud af mere om verdens første store ocean liner. Isembard Kingdom Brunel skabte dette ikoniske dampskib der blev reddet fra rust og vrag i 1970, og siden er restaureret. Et besøg i ss Storbritannien giver dig mulighed for at træde tilbage i tiden og udforske de overdådige førsteklasses omgivelser.

The Red Lodge

Hvis du er interesseret i at lære lidt om Bristols historie, skal du besøge The Red Lodge, som ligger tæt på det travle shoppingområde i Park Street. Syv værelser på to etager fortæller historien om det berømte hus, fra dets Tudor oprindelse til dets rolle som en victoriansk pigeskole.

Cabot Circus Shopping Centre

Hvis du er kommet helt til Bristol uden din yndlingsskjorte, eller hvis du bare har lyst til noget nyt, så er Cabot Circus Shopping Center, hvor du skal være. Cabot Circus er en del af Bristols bedste shopping og har 120 butikker, herunder nogle af Storbritanniens mest eftertragtede mærker fra Harvey Nichols til Apple. Udover gode shopping muligheder er der 30 caféer og restauranter.

Bristol International Balloon Fiesta

I august hvert år er Bristol vært for Bristol International Balloon Fiesta, Europas største varmluftsballonbegivenhed. Arrangementet tiltrækker over 100 varmluftsballoner fra hele verden med 500.000 tilskuere til festlighederne over fire dage.

Udflugter fra Bristol

Bristol er porten til det sydvestlige England med fantastisk natur, der kan opdages i regioner som Somerset, Dorset, Cornwall og Cotswolds.

Somerset

Somerset er det ultimative billede af engelsk landskab med fantastiske landskaber, bakker og marker. Fra de elegante gader i katedralbyen Wells til hippiekultur i Glastonbury og de åbne marker i Exmoor, er dette et sted at vandre, gruble og drikke i seværdighederne i dit eget afslappede tempo. Den verdensberømte Glastonbury musikfestival finder sted næsten hvert år og tiltrækker tusindvis af besøgende.

Dorset

Dorset er hovedsageligt kendt for hytter med stråtag, rester fra jernalderen, gamle klostre og middelalderbyer. Tag en spadseretur på promenaderne i kystbyerne Weymouth og Bournemouth. Længere mod øst finder du kystlinjen, også kendt som Jurakysten, hvor mange fossiler er blevet opdaget.

The Cotswolds

Cotswolds har mange perfekte postkort landsbyer med gamle palæer, hytter og kirker fulde af britisk charme. Du finder simpelthen ikke mere engelsk.

Bath

Tag en tur til Bath med de georgianske terrasser, den storslåede Royal Crescent og et af verdens fineste romerske kurbade. Hele byen er blevet udnævnt til et verdensarvssted af Unesco. Det er tæt på Bristol og nemt at komme til med bil, bus eller tog. De berømte romerske bade blev bygget omkring den eneste varme kilde i Storbritannien af romerne. Det fantastiske tempel og badecenter er det eneste sted i Storbritannien, hvor du kan bade i naturligt varmt mineralvand. www.thermaebathspa.com

I nærheden i Wiltshire kan du også besøge Stonehenge og se nærliggende funktioner i det forhistoriske monument

Rejser til Bristol, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bristol og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bristol Tourist Information

Ground floor
The Galleries, Unit BG6
Bristol BS1 3XD

T: +44 117 239 7685

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Bristol City Walk

#CityWalk City Walking Tour Bristol, video Bristol https://www.youtube.com/watch?v=XtKaj4TsB-s   #Bristol #England #Citywalk #Sightseeing #Video
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bristol
light rain
13.7 ° C
14.8 °
12.8 °
94 %
1.5kmh
75 %
søn
18 °
man
18 °
tirs
20 °
ons
17 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bristol
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bristol #iBristol #VisitBristol #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her