Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Brighton

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brighton

Brighton ligger cirka 1 times kørsel syd for London og er den største by ved den engelske kanal. Byen, som er kendt for at være en badeby, byder på diverse kulturoplevelser, ekspansive og velplejede strande, og en blomstrende kunst- og musikscene. Den er en af de første progressive byer som accepterede LGBT kulturen og næsten 9 millioner mennesker besøger Brighton hvert år.

Der ligger otte mils strande i vente

Der er en ubrudt strækning af strand i Brighton på otte mil hvor man kan deltage i stort set hvilken som helst aktivitet man kunne ønske sig i en badeby. Der findes alt fra natklubber, restauranter, pubs, og arkader langs denne strand. Visse dele af stranden bruges som nudistområder, så hvis du let bliver flov bør du overveje at holde dig fra disse områder.

Den ældste bygning i Brighton

Skt. Nicholas Kirken blev bygget færdig i 1086 og er derfor den ældste bygning i Brighton. Den kaldes ofte ’Moderkirken’. Det der gør kirken unik er at den er udført i en arkitektonisk stil som minder om et slot. Dette inkluderer en vold som en del af tårnet. Der er sket mange ændringer i bygningen igennem årene men dens charme er stadig meget autentisk.

Legetøj, modeltog, og mere

Der er mange museer at besøge i Brighton, men Legetøjs- og Modeltogsmuseet er det allerbedste. Her kan du se en samling af modeltog, konstruktionslegetøj, dukker, og så videre. Der er flere end 70 udstillinger at udforske samt et værksted hvor ødelagte udstillinger repareres og nye legetøjer til udstilling sorteres.

Seværdigheder i Brighton

Først og fremmest er et besøg på Brighton Pier et must. Den berømte mole fra den viktorianske æra.

Længere fremme vil du støde på Brighton Marina, endnu en attraktion ved stranden, der er et must for enhver ferie i Brighton

Hvis stranden ikke er din ting, skal du besøge North Lane. Hundredvis af butikker, ligger langs gaderne i North Lane sammen med små caféer og charmerende pubber. Kig forbi Rin Tin Tin, en fantastisk vintagebutik med speciale i objekter fra det 20. århundrede.

Nogle af de bedste kulturelle seværdigheder er Royal Pavilion, Victoria Gardens og Brighton Dome. Parham House and Garden er et smukt 450 år gammelt hus.

Rejser til Brighton, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Brighton og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Brighton Tourist Information

Royal Pavilion Shop
Pavilion Buildings
Brighton
BN1 1EE
England

T: +44 906 711 2255

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Brighton City Walk

#CityWalk City Walking Tour Brighton, video Brighton https://www.youtube.com/watch?v=p3IkHgjeA5Y   #Brighton #England #Citywalk #Sightseeing #Video
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Brighton
scattered clouds
17.5 ° C
18.6 °
16.3 °
78 %
6.7kmh
40 %
tirs
17 °
ons
17 °
tors
16 °
fre
16 °
lør
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Brighton
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brighton #iBrighton #VisitBrighton #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her