Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bridgetown

Barbados

#Barbados Rejser til Barbados Barbados er en ø nation, der ligger en anelse uden for det Caribiske Hav mellem Amerikas to dele. På grund af dens status...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bridgetown

Hovedstaden på Barbados byder på storslåede udsigter over det Caribiske hav. Den byder på et unikt indblik i historien. Der er smukke strande, man kan nyde. Med en farverig kultur og et energisk natteliv er Bridgetown et fantastisk rejsemål, der fortjener at blive udforsket.

Byen, som blev grundlagt i 1628, har længe været et vigtigt handels- og forretningscentrum for den Vestindiske del af det Caribiske hav. Den historiske del af byen kom sammen med sine befæstninger på verdensarvslisten i 2011. Med farverige boliger, talrige vartegn og toldfri indkøbsmuligheder er der noget her for alle.

Tag til Careenage, hvor du kan få glæde af en dejlig gruppe butikker, cafeer og restauranter. Området tjente i sin tid som skibshavn, så områderne er godt beskyttet mod det åbne hav. Nyd lidt lokal rom, tag et hvil på promenaden, og du vil føle det som om, du er blevet transporteret ind i fortiden.

Barbados Museet i Bridgetown er også et besøg værd. Man kan ikke blot opfriske sin viden om øens historie, men du kan få lov til at se det gamle militærfængsel og se, hvordan naturen har udviklet sig med tiden. Der er en interaktiv del af museum, som er for børn, da den er meget familievenlig. St. Mary’s kirke er endnu et dejligt sted at besøge. Den er bygget i 1827, og den georgianske arkitektur er ret imponerende.

Bridgetown er en by fyldt med fantastiske oplevelser. Uanset hvordan du definerer underholdning, vil du finde noget her, der kalder på sjælen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Barbados turistkontor

#Touristboard Barbados Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Barbados #visitBarbados #iBarbados #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bridgetown Boutique & Luksushoteller

#Bridgetown Bridgetown Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bridgetown
scattered clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
78 %
6.2kmh
40 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bridgetown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Barbados #Bridgetown #iBridgetown #visitBridgetown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her