Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Brest

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brest

Brest ligger i Bretagne på et beskyttet sted nær den bretonske halvøs yderste spids og er en af de vestligste byer i hele Frankrig.

Det er ikke alene en smuk havn, men den er også en af de vigtigste franske militærhavne. Den ligger på kanten af det europæiske kontinent lige ved Atlanterhavet, og byen har tilbragt de sidste par årtier med at blive et tjenestebaseret i stedet for et industrielt samfund.

Er du klar til personligt at opleve denne utrolige havneby, der er gennemsyret af historie? Hvis du er det, så er her et par forslag, du kan overveje i at opleve i løbet af din tid i dette samfund.

Det vigtigste sted at se? Chateau de Brest

Betydningen af Brest som strategisk havneby har været kendt siden begyndelsen af det 17. århundrede og historien om dette samfund begynder med dets slot. Chateau de Brest blev bygget som befæstning over to århundreder, indtil det faldt under nazistisk kontrol under anden verdenskrig. Da de allierede genvandt området, begyndte den vægt, der blev lagt på opbevaring af våben, at ændret sig i dette samfund, og det begyndte at fokusere på at levere tjenesteydelser.

En tur rundt på chateauet er som at træde tilbage i middelalderen. Selve slottet er velbevaret, og de dele, der havde brug for at blive restaureret eller genopbygget, blev gendannet meget omhyggeligt, så de passede perfekt til de eksisterende strukturer. Fra toppen af voldene vil du være i stand til at se denne by udstrakt foran dig, og det er et helt fantastisk syn!

Fordi det er en havneby med vægt på militæret, er det Nationale Flådemuseum også et af de bedste museer af sin art, ikke kun i dette land, men i hele verden. Det ligger inde i slottet, og du får et indblik i, hvordan Brest har udviklet sig fra havperspektivet, når du dvæler langs udstillingerne. Slut din tid her af med et stort måltid på en af fiskerestauranterne langs molen, så har du skabt den perfekte dag.

Hvorfor ikke også lære historien om havene?

Oceanopolis ville være et lækkert navn for hvad som helst, men i Brest vil du komme til at lære om historien om planetens oceaner fra et videnskabeligt perspektiv. Det er et udstillingsvindue for den forskning, som det franske folk har forpligtet sig til inden for oceanografi og der er tre sjove pavilloner at udforske, der er dedikeret til de tre primære marine økosystemer, der findes på planeten.

Det er et travlt område, så vær klar til at have masser af mennesker omkring dig. Der findes butikker og restauranter i overflod i dette videnskabelige kompleks, og der er ofte skoleprogrammer for børnene. Mere end 4 millioner mennesker har besøgt dette sted siden 2000 og med god grund: Det er interessant, giver dig mulighed for at se på udstillinger og film, og lader dig se over 10.000 forskellige arter af havdyr i over 50 forskellige tanke.

Er du snart klar til at besøge Brest? Fra havet til plateauet og alt derimellem, har denne smukke by meget at byde på, og det nye perspektiv, den giver dig, vil give dig en afslappende og sjov oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Brest Tourist Information

Office du Tourisme Brest
8 Avenue Georges Clemenceau
29200 Brest

T: +33 2 98 44 24 96

www: Website Link

Tourisme Bretagne

Comité Régional du Tourisme de Bretagne
1 Rue Raoul Ponchon
35069 Rennes Cedex

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Brest
clear sky
15.8 ° C
17.1 °
14.3 °
77 %
5.1kmh
0 %
man
25 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
30 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Brest
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brest #iBrest #VisitBrest #Bretagne #Brittany #VisitBretagne #VisitBrittany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her