Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Brazzaville

Congo

#Congo Rejser til Congo Officielt Republikken Congo forveksles ofte med Den Demokratiske Republik Congo, som er nabo til dette landet. Det er en tidligere fransk koloni,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Brazzaville

Beliggende ved den smukke Congo flod, er Brazzaville hovedstad i Republikken Congo. Næsten 1 ud af 3 personer i republikken, bor i denne by. Næsten halvdelen af arbejdspladser, der ikke er i landbruget, findes i Brazzaville. Du vil finde det at være en spændende by at besøge. Du finder en tennisklub i byen, der tilbyder svømning, squash og en af ​​de bedre barer, du kan finde. Der er en 9-hullers golfbane der giver en fantastisk udsigt over floden. Flere hoteller tilbyder også tennis og svømning, mod betaling.

Du skal huske at tage en rundvisning i Basilica Sainte-Anne-du-Congo i Brazzaville. Den er tegnet af Roger Erell, og er et modernistisk design, der stod færdigt i 1949. Skarpe, spidse buer kombineres med klassisk latinsk design for at skabe en unik og enestående bygning. Der er ligeledes flere interessante og smukke paladser at se omkring Brazzaville.

En tur til Brazzaville giver dig mulighed for at opleve lokal kultur, mens du nyder mange af de afslappende faciliteter som hører en ferie til. Det gør det til det perfekte sted for afslapning.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Congos turistkontor

#Touristboard Congo Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Congo #visitCongo #iCongo #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Brazzaville
overcast clouds
19.2 ° C
20.2 °
19.2 °
88 %
1.5kmh
91 %
lør
35 °
søn
36 °
man
37 °
tirs
36 °
ons
35 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Brazzaville
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Congo #Brazzaville #iBrazzaville #visitBrazzaville #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her