Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Brandenburg an der Havel

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brandenburg an der Havel

Brandenburg ligger ved Havel flodens bred og deler navn med den lokale provins. Byen ligger tæt på Berlin og er hjemsted for et slot som, ifølge eksisterende dokumentation, har stået der siden 929. Brandenburg blev bosat af slaverne i det 6. århundrede og er den ældste by i Brandenburg.

Mange verdenskendte cykelmærker produceres i Brandenburg, så der er naturligvis mulighed for at tage på cykeltur rundt i byen og lære den at kende på den måde.

Den moderne by klarer sig fantastisk i vores tid, på trods af dens mørke historie. Byen byder på adskillige monumenter som fortæller dens historiske indblanding i koncentrationslejre, centre for aktiv dødshjælp, og andre aktioner som regeringen bakkede op om under 2. Verdenskrig. Ved slutningen af 1945 var mere end 70% af byen blevet destrueret.

En af de unikke historiske artefakter som stadig står i Brandenburg nu til dags er bymuren fra middelalderen, hvor der er fire velbevarede vagttårne som uden tvivl er et besøg værd. Hvis du interesserer dig for religiøs turisme bør du tage en tur til katedral øen. Det ældste bygningsværk er fra 1165, men St. Peter og St. Paul katedralerne blev færdiggjort i det 14. århundrede. Husk at besøge det farverige kapel.

Rejser til Brandenburg an der Havel, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Brandenburg an der Havel og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Brandenburg a d Havel Tourist Information

Neustädtischer Markt 3
14776 Brandenburg an der Havel

T: +49 (3381) 79 63 60
F: +49 (3381) 79 63 620

www: website link

Tourismus Brandenburg

TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH
Am Neuen Markt 1
14467 Potsdam

T: +49 0331 200 47 47
F: +49 0331 298 73 28

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Brandenburg
clear sky
17 ° C
18.8 °
14.3 °
53 %
2.7kmh
7 %
man
27 °
tirs
27 °
ons
29 °
tors
31 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BrandenburgAnDerHavel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BrandenburgAnDerHavel #iBrandenburgAnDerHavel #VisitBrandenburgAnDerHavel #visitbrandenburg #Brandenburg #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation