Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Brades

Montserrat Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Montserrat

#Montserrat Rejser til Montserrat Montserrat er en del af de små Antiller og ligger i Leeward Islands, som ligger i det Caribiske hav. Den kaldes “Smaragdøen,”...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brades

Brades er de facto hovedstad på øen Montserrat og blev et fokuspunkt for ønationen efter udbruddet af vulkanen Soufriere Hills. I løbet af en periode på 20 år tog det direkte hit fra orkanpåvirkninger og den vulkanske aktivitet, så dette britiske oversøiske territorium er stadig på vej til genopretning.

På trods af sine udfordringer tilbyder Brades også nogle givende muligheder. I tragedie er der mulighed, og det fremgår af det, der kan ses omkring vulkanen. Fra Jack Boy Hill kan du se askeflow og hvordan de dækkede den første lufthavn. Afhængigt af den aktuelle vulkanske aktivitet er også ture i ekskluderingszonen mulige.

Der er flere strandmuligheder til rådighed med et ophold i Brades. Mange af dem er stille og afslappet, uden den travlhed af turisme, der findes på andre øer. Det giver besøgende masser af muligheder for at dykke eller snorkle uden at føle sig forhastet eller knust efter plads. Stingrays, ørnestråler og sygeplejerskehajer kan ses i de omkringliggende farvande.

Du har også overnatningsmuligheder under et ophold i Brades. Resortfaciliteter er tilgængelige, men du kan også bo i træhytter, gæstehuse og meget mere. Fordi Montserrat ønsker at genskabe sin turistindustri, er der nogle fantastiske tilbud, der kan findes lige nu for dem, der planlægger en ferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montserrat
scattered clouds
23.5 ° C
23.6 °
21.6 °
94 %
7.2kmh
40 %
lør
24 °
søn
24 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Brades
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Montserrat #Brades #iBrades #visitBrades #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her