Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bournemouth

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bournemouth

Bournemouth, som blev nævnt for første gang i dokumenter, der daterer tilbage til det tidlige 15. århundrede, ligger lige øst for Jurassic Coast, som er en 155 kilometer lang kyststrækning, der er et UNESCO Verdensarvssted, og et af kun to, der er 100% naturlige.

Man kan gå langs hele kystens længde, takket være den sydvestlige Kyststi og den omfatter en række klipper, der viser, hvad forskerne mener, er mere end 180 millioner år af geologisk historie. Det har været omtalt i en række tv-programmer gennem årene, herunder den nye Cosmos, der vendte tilbage til amerikanske tv-apparater i 2014.

Denne ferieby byder dog på mere end bare en virkelig lang og smuk sti, man kan nyde, så pak dine kufferter og planlæg et ophold i Bournemouth inden længe. Dens victorianske arkitektur lokker dig lige nu!

Få en smagsprøve på de unikke ting, Bournemouth tilbyder

Du vil nyde den tid det tager at gå gennem Russel-Cotes showcase. Bygningen er, hvad du ville få, hvis en traditionel italiensk villa blev krydset med en skotsk ridderborg og resultaterne er visuelt enestående. Den blev bygget i slutningen af det 19. århundrede til at huse mange forskellige souvenirs, som blev indsamlet fra hele verden. De mest bemærkelsesværdige dele af denne samling er de persiske fliser og træskærerarbejder af Maori.

Havets er også allestedsnærværende i Bournemouth, hvilket gør et besøg på Oceanarium til noget, som alle i familien vil nyde. Tag en spadseretur gennem den undersøiske tunnel for at komme ansigt til ansigt med et af ​​centrets hajer eller lær en af ​​de gigantiske skildpadder at kende, der kommer fra Key West i USA. Det er endda sjovt at bare at se murænerne gøre, hvad de gør!

Et besøg i Bournemouth vil ikke være komplet uden en tur til stranden, så sørg for at tage derned mindst én gang under dit ophold. Der er over 3.000 liggestole på sandstranden og promenaden tilbyder dig alt, hvad du nogensinde kan få brug for. Der er to moler her, masser af haver og legepladser, og du får chancen for at få en kop te på en af ​​caféerne.

En ferieby bør have fantastisk mad, ikke?

En tur til en ferieby bør altid involvere fantastisk mad, så du vil ikke blive skuffet over dine valgmuligheder i denne by. Det bedste af det bedste er West Beach, der har en række gode retter på menuen og en endnu bedre udsigt. Vi anbefaler at nyde fadet med alt godt fra havet, der er beregnet til to, fordi du får friske, lokale østers, hjertemuslinger, muslinger, krabber, og endda jomfruhummere som du kan spise på den udendørs terrasse.

Hvis du leder efter noget lidt mere formelt, så tilbyder Print Room dig en smule af det fransk køkken fra et visuelt perspektiv, men selve menuen har en række galliske påvirkninger. Langt det bedste på menuen her er Gruyere souffléen, men dagens ret med vin tilbydes også til en meget rimelig pris, der vil give dig lyst til at bestille mere.

Rejser til Bournemouth, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bournemouth og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bournemouth Tourist Information

Westover Road
Bournemouth
Dorset
BH1 2BU
England

T: +44 1202 451700

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bournemouth
broken clouds
16.3 ° C
16.9 °
15.1 °
87 %
2.6kmh
75 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bournemouth
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bournemouth #iBournemouth #VisitBournemouth #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her