Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bordeaux

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bordeaux

Bordeaux omtales ofte lokalt som ‘French Sleeping Beauty’. I disse dage er Bordeaux imidlertid langt fra en søvnig by, og efter årtusindet har denne elegante by gennemgået en betydelig renovering. Mange af dens smukkeste neo-klassiske bygninger er blevet fuldstændig restaureret, og en række rummelige boulevarder er nu fuldstændig gågade.

Selvfølgelig er Bordeaux især berømt for sin legendariske vin og er ofte vært for mange enorme vinrelaterede begivenheder. Rundt om selve byen finder du et væld af vinmarker og vingårde, hvoraf mange byder besøgende velkommen og ofte holder vinsmagning.

I Bordeaux er der masser af attraktioner at besøge og kultur at nyde. Bedst kendt er Croiseur Colbert – et enormt slagskib med guidede ture, der nu ligger ved Quai des Chartons. Palais de la Bourse – en storslået bygning med udsigt over Bordeauxs snoede flod Garonne. Palais Rohan – en særlig storslået og historisk bygning, der nu er rådhus. Grand Theatre – Europas ældste træ teater, hvor der afholdes mange musikalske shows og teaterforestillinger. Zoo de Bordeaux Pessac – den ultimative turistattraktion for familier med eksotiske dyr fra dele af Afrika og Asien. Jardin Public og Jardin Botanique – en centralt beliggende park komplet med botaniske haver og stor sø. 11. århundrede Cathédrale St. André – et ikonisk lokalt vartegn, der dominerer meget af Bordeaux og ligger på den ene side af Place Gambetta.

Der findes mange flere vartegn i Bordeaux, hvoraf mange er svære at gå glip af. Hold øje med det store offentlige torv, der er Esplanade des Quinconce, den historiske Pont de Pierre-broen, det 15. århundrede Tour Pey Berland klokketårn, Grosse Cloche klokketårn og også Palais Gallien, et lokalt monument, som man kan datere tilbage til Romertiden og hjemsted for et gammelt amfiteater.

For information om Bordeaux rige maritime historie og forskellige udstillinger er Musée d’Aquitaine også hjemsted for dybdegående information om regionens vinhandel. Andre kulturelle attraktioner, der er populære blandt turister, inkluderer Naturhistorisk museum (Musée d’Histoire Naturelle) ved siden af ​​Jardin Publique, det meget roste museum for samtidskunst (CAPC Musée d’Art Contemporain) og Museum of Fine Arts (Musée des Beaux Arts) , og også Centre National Jean Moulin, som er fuld af information om den franske modstand fra 2. verdenskrig.

Selvom mange finder ud af, at Bordeaux tilbyder nok attraktioner og seværdigheder til at fylde et besøg i byen, vælger andre at rejse uden for selve byen og udforske det omkringliggende landskab og nærliggende byer. Særligt populær og tæt på Bordeaux er byen Blaye berømt for sit citadel og havn, mens Cadillac også er i nærheden, en attraktiv bymur fra det 13. århundrede. Hvis du er på udkig efter vinsmagning, kan du også overveje en tur til vinmarkerne omkring Château Margaux og Sauternes, mens den nærliggende by St. Emilion er fuld af så mange historiske seværdigheder, at det nu er et UNESCOs verdensarvsliste.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bordeaux Tourist Information

12 cours du XXX juillet
33080 Bordeaux Cedex

Tel: +33 (0) 5 56 00 66 00

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bordeaux Boutique & Luksushoteller

#Bordeaux Bordeaux Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Bordeaux Bordeaux, verdens hovedstad for vin, er hjemsted for en af...

Bordeaux City Walk

#CityWalk City Walking Tour Bordeaux, video Bordeaux https://www.youtube.com/watch?v=BLtiVbpVEn0   #Bordeaux #France #Citywalk #Sightseeing #Video
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bordeaux
broken clouds
24.2 ° C
24.6 °
24.2 °
57 %
5.1kmh
75 %
man
27 °
tirs
28 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bordeaux
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bordeaux #iBordeaux #VisitBordeaux #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her