Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bonn

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bonn

Bonn ligger ved Rhinen, og er en del af det største befolkningsområde i Tyskland med mere end 11 millioner indbyggere i Rhinen-Rhur regionen. Bonn er en af ​​de ældste byer i Tyskland og blev oprindeligt grundlagt som en romersk by. Bonn var hovedstaden i Vesttyskland fra 1949 til 1990 og den officielle regeringsby for det genforenede Tyskland indtil 1999. Den tyske forfatning fra 1949 blev udarbejdet og vedtaget i Bonn.

I dag er Bonn fortsat et vigtigt center for politik og administration. Byen har 12 FN institutioner og er sæde for nogle af de største tyske virksomheder. Bonn er også berømt for at være fødeby for den klassiske komponist Ludwig van Beethoven (1770-1827). En anden berømt komponist, Robert Schumann (1810-1856) levede de sidste år af sit liv og døde i Bonn.

Bonn historie

Grundlagt af romerne som en militær bosættelse ved Rhinen kendt som Castra Bonnensis eller simpelthen Bonna. Det var placeret i en strategisk position på den romerske vej (nu kendt som Römerstraße), der forbinder provinshovedstæderne i Colonia Claudia Ara Agrippinensium (Köln) og Moguntiacum (Mainz).

Fortet blev senere genopbygget i sten og var designet til at rumme en hel legion (over 5.000 mand) med huse af varierende størrelse, kaserne, stalde og et militærfængsel. Det var det største fort af sin art, der dækkede et område på 250.000 m2. Efter Roms fald blev fortet brugt af frankiske konger, der omdøbte stedet til “Bonnburg”.

Fra 1597 til 1794 var Bonn residens for ærkebiskopperne i Köln. Ud over sit officielle palads i Bonn lod Clemens August bygge en privat bolig for sig selv i Brühl (halvvejs mellem Bonn og Köln), det monumentale palads i Augustusburg. En anden mindeværdig hersker var Maximilian Franz af Østrig, der grundlagde universitetet og spa-kvarteret Bad Godesberg, få kilometer syd for byens centrum.

Efter Anden Verdenskrig var Bonn i den britiske besættelseszone. I 1949 blev det den foreløbige hovedstad i Vesttyskland, takket være Konrad Adenauer, der blev den første kansler i Vesttyskland.

Seværdigheder i Bonn

Bonns seværdigheder kan opdeles i to områder: det historiske centrum (Altstadt) og det tidligere forbundsregeringskvarter (Bundesviertel).

Altstadt

Den gamle bydel er centreret omkring Markt og Münsterplatz. Dele af den gamle bymur har overlevet mod øst i Stadtgarten. Altes Rathaus, bygget i 1737, i lyserødt og rokokostil ligger på markedspladsen. Det er borgmesterens kontor og bruges til officielle receptioner.

Lige syd for det gamle rådhus ligger Kurfürstliches Schloss, der blev opført i 1705 og blev brugt som officiel residens for valgmændene i Köln indtil 1818. Siden da er det blevet hovedbygningen i Universitetet i Bonn. På bagsiden af ​​slottet ligger parken, Hofgarten, hvor Akademisches Kunstmuseum ligger. Lidt længere mod syd ligger et andet universits museum, Arithmeum.

Poppelsdorfer Schloss ligger i den botaniske have. Det er bygget i barok stil fra 1715 til 1746. Slottet blev stærkt beskadiget af de allieredes luftangreb i 1944 og blev restaureret i 1955.

Münsterplatz med Bonner Münster der er en af ​​Tysklands ældste kirker. Byggeriet af kirken startede omkring 1050, kirken er kendt for de fem spir, stod færdig i 1239. I løbet af sin lange historie fungerede den i kort tid som katedral i ærkebispedømmet i Köln. På den vestlige side af Münsterplatz ligger Palais Fürstenberg der i dag er centralt postkontor.

En af de store klassiske komponister, Ludwig van Beethoven, blev født i Bonn. Beethoven Haus ligger i Bonngasse, 100 meter nord for Markt. Her kan du se hans sidste klaver, en øretrompet i messing, private breve, musikalske partiturer og andre personlige ejendele. Besøg også Beethoven monumentet der står på Munsterplatz.

Bundesviertel

1500 meter syd for det historiske centrum var Bundesviertel hjertet af den vesttyske politik og administration i 50 år. Det er blevet omdannet til et internationalt distrikt, der er hjemsted for flere institutioner i FN.

Parlamentets tidligere plenarsal bruges nu som konferencecenter. Øverste tyske embedsmænd har opretholdt en sekundær embedsbolig i Bonn, som Villa Hammerschmidt (præsidenten) og Palais Schaumburg (kansleren).

Bundesviertel er plads for landets mest anerkendte museer, fem museer ligger på det der kaldes Museumsmeile:

Deutsches Museum Bonn
Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland
Kunstmuseum Bonn
Haus der Geschichte der Bundesrepublik Deutschland
Museum Koenig

Andre seværdigheder

8 kilometer syd for den gamle bydel ligger Godesberg der er kendt for ruinerne af slottet fra 1200 tallet. Godesburg fæstningen er et spændende sted at besøge. Den oprindelige fæstning blev opført i begyndelsen af ​​1400 tallet. Fæstningen blev ødelagt i det 16. århundrede under krige. I 1959 blev stedet omdannet til hotel og restaurant. Du kan besøge restauranten i dag, hotellet er blevet omdannet til lejligheder.

Indtil 1999 lå størstedelen af ​​de udenlandske ambassader til Tyskland i Bad Godesberg. Nogle bygninger bruges stadig som afdelingskontorer eller konsulater.

I Beuel distriktet er St. Maria & St. Clemens Doppelkirche en dobbeltkirke, der er typisk for Tyskland fra det 11. og 12. århundrede. Det er en af ​​de mest berømte dobbeltkirker i verden. Kirkens øverste niveau er for adelen og det lavere niveau for almindelige borgere.

Arboretum Park Harle et smukt sted at tilbringe en solrig eftermiddag. Parken er anlagt i 1870 da der blev bygget et stort landsted, som stadig kan besøges i dag. Der er tre forskellige sektioner i parken. Det gamle afsnit med gamle bygninger og planter. Den nye park hvor der blev oprettet en planteskole. Den store park der er fyldt med frugttræer.

Rejser til Bonn, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bonn og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bonn Tourist Information

Windeckstraße 1 / am Münsterplatz
53111 Bonn

T: +49 0228 77 50 00

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Bonn

Bonn Turistinformation Hotel & Apartment Bonn Bonn Julemarked Bonn er Tysklands tidligere hovedstad, byen ligger cirka 20 kilometer syd for Köln. Bonns historie og berømmelse handler om...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bonn
clear sky
19.2 ° C
21 °
15.5 °
67 %
1.5kmh
0 %
søn
33 °
man
24 °
tirs
30 °
ons
27 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bonn #iBonn #VisitBonn #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her