Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bonifacio

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bonifacio

Bonifacio ligger på den sydlige ende af øen Korsika lige ved Middelhavet og ligger over for øen Sardinien ved Bonifacio strædet. Den er den eneste havn på den sydlige kyst og har den unikke status at være del af en kombineret nationalpark, der deles af Italien og Frankrig, nemlig Bonifaciostrædets Marinepark, som har været naturreservat siden 1993.

Hvide kalksten og fantastiske klipper kendetegner dette område, som altid bedst udforskes med båd! Der er masser af andre muligheder for at gå på opdagelse under et besøg i Bonifacio. Lad os tage et kig på et par af dem lige nu!

Denne region er domineret af oldtidssteder

Man har ikke gjort mange virkelig forhistoriske opdagelser i verden, men der er fundet mere end én på Korsika nær Bonifacio. Den, der måske er mest vigtig, ligger lige nord for byen fra en gammel beboelsesgrotte. Begge er daterer til enten den sene stenalder eller tidlige bondestenalderen og beviser, at der eksisterede en vigtig handelsrute med Sardinien siden de tidligste tider.

I modsætning til andre europæiske og Middelhavssamfund, er den romerske indflydelse på Korsika mildest talt ubetydelig. Korsika nævnes dårligt nok af Ptolemæus i hans geografiske rapporter og kun én vej, det passende nok bærer navnet Via Corsica, går langs øen. Rom mistede kontrollen af Korsika i midten af ​​det 5. århundrede, og den forblev omstridt i næsten 3 århundreder bagefter, indtil Romerriget overtog kontrollen. Det var i det 9. århundrede, at den moderne by Bonifacio kom til verden, og du kan komme på rundvisning i citadellet i dag, hvis du vil en tur tilbage i historien.

Der er også to genovesiske tårne​​, der ligger i området, for dem, der elsker at udforske, mens der er to historiske kirker, der blev klassificeret som historiske monumenter i Frankrig i midten af ​​det 19. århundrede. Alt i alt, udgør alt dette et vidunderligt eventyr og for ekstra sjov, sejler flere færger til Sardina dagligt, for flere udforskningsmuligheder.

Strandløve ? Så er La Tonnara stedet for dig!

La Tonnara stranden har lidt af hvert, hvilket gør det til det perfekte sted at være på hvilken som helst eftermiddag. Der er nok stenede klipper til, at dem, der elsker at udforske tidevandssøer eller gå på opdagelse langs kysten vil have masser af nye steder at udforske. Windsurfing eller kitesurfing er tilgængelige på stranden, og der er også en bungee trampolin, hvor børnene virkelig kan more sig. Klipperne ved Bonifacio giver et vidunderligt sted til at klatring og hike i kløften, og motoriseret vandsport er også tilgængeligt.

Ligegyldigt hvad din præference måtte være, når du besøger Bonifacio, er der er noget, der vil tale til din sjæl under dit besøg her. Uanset om du elsker at være aktiv og eventyrlysten, eller du blot ønsker at tilberede dine egne luksusmåltider fra friske, lokale råvarer fundet på markedet, har dette samfund alt, hvad du nogensinde kunne ønske dig. Hvorfor begynder du ikke at gå på opdagelse i dag?

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bonifacio Tourist Information

Office du Tourisme Bonifacio
2 Rue Fred Scamaroni
20169 Bonifacio

T: +33 4 95 73 11 88

www: website link

Office du Tourisme Ajaccio

3 Boulevard du Roi Jérôme
20181 Ajaccio

T: +33 4 95 51 53 03

Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bonifacio
clear sky
18 ° C
18 °
18 °
94 %
1kmh
0 %
fre
29 °
lør
27 °
søn
28 °
man
29 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bonifacio
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bonifacio #iBonifacio #VisitBonifacio #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her