Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bogota

Colombia

#Colombia Rejser til Colombia Colombia er lidt af en udfordring. Landet er ikke hjemsted for lige så mange turistattraktioner som der er at finde i dets...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bogota

Det er de færreste som vælger at besøge Colombia uden at lægge turen forbi Bogota. Denne globale storby egner sig godt til turister som elsker kunst, nye kulturer, og uimodståelige udforskningsmuligheder.

Byens mange museer, såsom Gold Museum og Botero Museum, gør det muligt at lære en masse om byen på en behagelig måde.

Shopping er en af de mest populære aktiviteter i Bogota, som naturligvis ikke bør ignoreres. Atlantic Plza Mall byder på et stort udvalg af moderne mærker og lokale varer, og er blot ét af de mange shopping centre byen har at byde på. Der var flere end 100 funktionelle centre i Bogota i 2011 og flere end 160 nye godt undervejs.

Vi anbefaler naturligvis ikke, at du tilbringer hele dit besøg i et shopping center, så når du kører træt i at køre dit kort igennem diverse kortmaskiner bør du tage ud til bjergene øst for byen. Chapinero vandfaldene er utroligt smukke, især i starten af foråret. Mange inkluderer Monserrate Sanctuary på deres anbefalede udforskningsdestinationer – og med god grund. Dets beliggenhed 3.150 meter over havets overflade byder nemlig på en fantastisk udsigt.

Der findes adskillige distrikter i Bogota som er verdenskendte for deres kulinariske muligheder. La Macarena er et af de mest berømte distrikter, men vi kan varmt anbefale, at du også udforsker G Zone og T Zone.

Om søndagen bør du overveje brunch, efterfulgt at en tur på loppemarked.

Bogota er en fantastisk by som har noget smukt at byde på, uanset hvor øjet vender hen. Tag dig tid til at udforske denne vidunderlige rejsedestination – det er en tur du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bogota Tourist Information

Cra. 8 ##9-83
Bogotá, Cundinamarca

T: +57 1 2837115

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Colombias turistkontor

#Touristboard Colombia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Colombia #visitColombia #iColombia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bogota Boutique & Luksushoteller

#Bogota Bogota Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bogota
fog
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
100 %
1kmh
75 %
søn
16 °
man
16 °
tirs
14 °
ons
14 °
tors
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bogota
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Colombia #Bogota #iBogota #visitBogota #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her