Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bodrum

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bodrum

Bodrum, som er hjem til et af ​​oldtidens syv vidundere i den antikke verden, som du stadig kan udforske i dag, blev i gamle dage kaldt Halikarnassos Caria. Bodrum Slot eller St. Peters Slot, som oprindeligt blev bygget af korsfarerne i det 15. århundrede, har udsigt over havnen og byens marina og huser nu også et museum, der fokuserer på undervandsarkæologi.

Byen blev oprindelig koloniseret omkring det 7. århundrede f. Kr. og har aldrig set meget i form af politisk eller religiøs ekstremisme, og historisk set har den overvejende været fiskerby.

Får chancen for at gå på vandet

Et af de mere unikke oplevelser, som du kan deltage i under et besøg i Bodrum er at besøge Kaninøen. Hvordan rejser du til Kaninøen? Ved at gå på de antikke ruiner af byen Myndos i Gumusluk Bay. Du kan også tage dig tid til at snorkle blandt ruinerne og gå på opdagelse omkring øen, hvis du ønsker det. Det er ildeset at gå på opdagelse på selve Kaninøen, da den er et aktivt arkæologisk område i øjeblikket, så når du er færdig med at gå på de undersøiske resterne af civilisationen, skal du sørge for at tage dig et måltid på stranden og nyde bugten.

Bodrums vindmøller

Du kan se vindmøllerne oppe på en bjergside, men mange mennesker har tendens til aldrig tage derop personligt. Hvis du vælger at gøre det, vil du blive belønnet med en malerisk udsigt over byen og havet nedenfor dig. Ingen restaurering har fundet sted, og der er ikke mange tjenester, så en fantastisk måde at nyde dette eventyr på, er at pakke din egen madkurv, bringe en flaske vin, og sørge for, at dit kamera har sine batterier fuldt opladet. Selve udsigten er turen værd og når du falder i staver over disse gamle vartegn, der ligge oppe ad bjergsiden, får det dig til at tænke på forgangne tider.

Myndosporten er værd at gå igennem

Hvis du kan lide at besøge historiske steder, der ikke altid besøges af turister, men ikke nødvendigvis kan lide den anstrengende motion, der nogle steder er nødvendig for at besøge dem, så vil Myndosporten tilfredsstille dine behov. Den er bygget ved byens oprindelige befæstning, og det er den eneste port, hvoraf der stadig står rester tilbage. Der har været nogle bestræbelser på at genopbygge selve porten, så området er let at få adgang til, men stadig af vejen nok til, at folk ikke altid vælger at gå på opdagelse der.

Bodrum har altid været et fredeligt sted at bo og besøge, og dette ses tydeligt, når du tager dig tid til at besøge byen selv. Byen har oplevet en kraftig befolkningsstigning inden for det sidste årti, men dette har intet gjort for at ødelægge den historiske betydning, denne by har. Hvorfor bør folk besøge Bodrum? Fordi det har historisk perspektiv, moderne faciliteter, og er et vidunderligt sted at slappe af, gå på opdagelse og filosofere.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bodrum Tourist information

Baris Meydani (Peace Square) No: 43
Bodrum

T: +90 252 316 10 91

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Tandbehandling i udlandet se anbefalede klinikker og se anmeldelser fra kunder

Tandlæger i Bodrum

Tandlæger i Bodrum Hvis du tænker på at tage en tandferie hvor du kan have en super god ferie og samtidig spare penge hos tandlægen,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bodrum
scattered clouds
20 ° C
20 °
19.7 °
64 %
5.8kmh
35 %
man
20 °
tirs
22 °
ons
22 °
tors
21 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BODRUM
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bodrum #iBodrum #VisitBodrum #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her