Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bloemfontein

Sydafrika Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sydafrika

#SouthAfrica Rejser til Sydafrika Med mere end 3.000 kilometer kystlinje byder Sydafrika besøgende på muligheden for at nyde både Atlanterhavet og det indiske ocean. Landet har 11...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bloemfontein

Bloemfontein er en af Sydafrikas tre officielle hovedstader og kaldes ofte rosernes by. Byen blev grundlagt som et britisk fort i 1846 og er siden vokset sig til en fantastisk rejsedestination, hvor der er uovertrufne udforskningsmuligheder for enhver smag. Der er mange forskellige guidede adrenalineventyr at vælge imellem, heriblandt paragliding, faldskærmsudspring, og varmluftsballonture. Derudover er det også populært blandt kajaksejlere at besøge Gariep dammen.

Hvis man derimod interesserer sig for river rafting, vandski, og andre vandsports bør man planlægge et besøg forbi Vaal dammen. Takket være byens placering i nærheden af Golden Gate Highlands Nationalpark er der også mange muligheder for at tage ud på mountainbike- eller vandretur, samt en god gammeldags ridetur, hvis det skulle interessere.

Sport er en stor del af hverdagen i Bloemfontein. Fodbold er naturligvis en populær sport, stort set på lige fod med rugby. Når vejret er godt vil du opleve, at der bliver spillet cricket over det hele. Mange områder tilbyder endda improviserede spil, hvilket er en klar fordel hvis du er på udkig efter nogle konkurrencelignende aktiviteter under dit besøg.

Hvis du vælger at besøge Bloemfontein om vinteren vil der næsten med garanti være sne på Maluti bjergene. Der er ikke imponerende mange muligheder for at stå på ski, men du vil derimod blive mødt med et stort udvalg af 4×4 muligheder, enten på egen hold eller med et hold.

Hvis du elsker at være udenfor men gerne vil på ferie et sted, hvor der er nem adgang til moderne faciliteter er Bloemfontein den perfekte rejsedestination. Du vil uden tvivl blive mødt med dejligt vejr og skønne udsigter, så husk at tage et par behagelige sko med i baggagen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bloemfontein Tourist Information

Tourism Ctr, 60 Park Rd, Willows
Free State, 9301, South Africa
City of Bloemfontein

Free State Province Tourism

Official website

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sydafrikas turistkontor

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bloemfontein
overcast clouds
9.7 ° C
9.7 °
9.7 °
43 %
0kmh
100 %
tors
13 °
fre
23 °
lør
21 °
søn
12 °
man
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bloemfontein
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bloemfontein #iBloemfontein #VisitBloemfontein #Freestate #VisitFreestate #SouthAfrica #VisitSouthAfrica #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her