Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Blankenburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Blankenburg

Havearbejde er intet mindre end en specialitet i Blankenburg. Hvis du tager en klatretur op til toppen af djævlemuren vil du med det samme kunne se, at det nærmest kunne være en professionel sport. Der er ikke mange byer som byder på et indblik i gammeldags Tyskland, så Blankenburg er noget helt for sig selv. Her kan du læse lidt om de andre aktiviteter du bør overveje at deltage i under dit besøg.

Blankenburg slottene.

Det primære slot er opkaldt efter byen (eller byen efter slottet), men der findes også lille slot, som har tilknyttet en smuk barokhave og har Blankenburg slottet i baggrunden. Husk at medbringe et par behagelige sko, så du virkelig kan tage på udforskning.

Sandhohlen im Heers sandgrotterne.

Dette naturmonument består af to sandgrotter som begge er del af Harzer Wanderenadel vandringsnetværket. De udmærkedes i 2009 som det smukkeste sted på hele netværket. Hvis du er interesseret i at se, hvad naturen kan præstere på egen hånd, så bør du uden tvivl planlægge en tur forbi sandgrotterne.

Blankenburgs unikke museer.

Der findes mange unikke museumskoncepter i Blankenburgh, for eksempel en stor samling håndværk. Derudover er der også et bymuseum i Little Castle og et instrumentmuseum i Michaelstein Abbey, som begge er et besøg værd.

Rejser til Blankenburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Blankenburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Blankenburg Tourist Information

Tourist- und Kurinformation
Schnappelberg 6
38889 Blankenburg (Harz)

T: +49 03944 2898
F: +49 03944 63102

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Blankenburg
broken clouds
17.6 ° C
18.6 °
16.1 °
85 %
1kmh
66 %
søn
28 °
man
27 °
tirs
28 °
ons
31 °
tors
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Blankenburg

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Blankenburg.

Blankenburg har et mægtigt renæssanceslot der troner oppe over selve den lille udylliske bymidte. Dette var den mægtige fyrsteslægt Braunschweigs residens. Her kan man gå i Teufelsbad – og få en kur. se nærmere på www.teufelsbad.de  – eller besøge det lille slot, Kleines Schloss, som det kaldes. Her er et smukt barokt haveanlæg, der har åbent dagligt undt. man. 10-17. Vældigt flot. Det er ikke til at se, at den i DDR-tiden var udlagt som kolonihaver.

I nærheden ligger også klosteret Michaelstein, et musikmuseum, med eget kor og orkester. Det ligger pænt i landskabet og som absolut er en køretur værd. Se nærmere på www.kloster-michaelstein.de/

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Blankenburg #iBlankenburg #VisitBlankenburg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Blankenburg
Average rating:  
 0 reviews