Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#BlaenauFfestiniog

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Blaenau Ffestiniog

Godt nok er denne smukke walisiske mineby lille, men der er ikke færre udforskningsmuligheder af den grund. Byen blev etableret for at udnytte de store mængder skifer i området, men nu rejser folk til Blaenau Ffestiniog for at udforske Llechwedd Skiferhulerne og Ffestiniog Jernbanen.

Skiferhulerne er en blanding af et historiemuseum, en familiepark, og et udendørseventyr. Hulerne byder på et fortolkningscenter, hvor du vil kunne se en rekonstrueret udgave af Blaenau Ffestiniog, så du kan se, hvordan minefolkene boede i sin tid. Derudover byder grunden også på zip lines og underjordiske trampoliner. Hvis du er til mountainbiking og vandreture vil du elske området. Der er mange kamre og tunneller at udforske i hulerne. Deep Mine Railway er den stejleste passagerjernbane i hele Storbritannien og byder på en underholdende og anderledes oplevelse.

Ffestiniog Jernbanen er mere end 20 kilometer lang og forbinder Blaenau Ffestiniog med Porthmadog. Her vil du blive mødt med fantastiske udsigter over bjerge og skove, alt sammen fra din valgte jernbanevogn. Firmaet som ejer jernbanen er verdens ældste overlevende jernbaneorganisation. Gør dig klar til at blive transporteret tilbage til de dage, hvor man stadig brugte heste til at transportere tog.

Derudover har byen også meget musik at byde på, især om sommeren, når der er regelmæssige livekoncerter. Blaenau Ffestiniog byder også på utallige gallerier, butikker, og skjulte perler i midtbyen, som bare venter på at blive opdagede. Hvis du elsker at tage på udforskning, men helst vil undgå større turistbyer er Blaenau Ffestiniog den oplagte rejsedestination. Denne lille by byder på lidt af hvert, så her er noget for alle.

Rejser til Blaenau Ffestiniog, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Blaenau Ffestiniog og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Blaenau Ffestiniog Tourist Information

Blaenau Ffestiniog Tourist Information Centre
Unit 3, High Street
Blaenau Ffestiniog
Gwynedd LL41 3HS – Wales

T: +44 1766 830360

www: Website Link

Welsh Tourism Organisation

VisitWales

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BlaenauFfestiniog
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BlaenauFfestiniog #iBlaenauFfestiniog #VisitBlaenauFfestiniog #Wales #VisitWales #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her