Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Blackpool

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Blackpool

Denne kystby har været kendt gennem historien som stedet med en sandstrand, der strækker sig over 11 kilometer. Folk har rejst til denne strand siden 1781, og folk fra så langt væk som Manchester ville komme med diligence for at opleve kysten på en måde, som man kun kunne gøre det i Blackpool.

I årenes løb er byen blevet et sted, der stræber efter at tiltrække turister på en række forskellige måder, fra forlystelsesparker til den utrolige promenade. Mange kommer for at blive en weekend i stedet for en hel uge, men dette betyder ikke, at Blackpool ikke har en masse at byde på.

Blackpool er en LGBT-venlig ferie

Denne by, som er kendt blandt nogle som den homoseksuelle hovedstad i norden, har været et sikkert tilflugtssted for folk inden for LGBT-miljøet i næsten 7 årtier. Der er flere barer og natklubber, der udelukkende henvender sig til denne gruppe, og en af de bedste attraktioner er Funny Girls. Det er en burlesk kabaret, som er værd at se, og alle, uanset hvem de er, vil more sig godt. De medvirkende har før optrådt på TV og endda to gange for de kongelige.

En gåtur langs promenaden er også altid et godt valg mulighed, når du besøger Blackpool. Lige omkring århundredeskiftet blev havvandet omkring Blackpool kendt for at have meget høje kim tal, men det vil være et fjernt minde, når du ser den indsats for regenerering, der har fundet sted. Nu vil du få en oplevelse, som minder meget om et besøg i den britiske version af Atlantic City eller Las Vegas, men uden superkasinoerne.

Et besøg i Winter Gardens bør være på dagsordenen

En af de mest berømte af alle Blackpools attraktioner er Winter Gardens. Det ligger i byens centrum og der er 12 forskellige spillesteder i anlægget. Du kan finde balsale, et teater, og masser af messer og udstillinger, der afholdes i området. Bygningen blev oprindeligt åbnet i 1878 og har årligt været vært for visse begivenheder i over 90 år.

En tur ud til molerne er ofte på feriegæsternes dagsorden, og med rette. Den centrale mole omfatter et stort pariserhjul og masser af butikker, man kan udforske. Den nordlige mole har en lille spillehal, en sporvogn og et teater for enden af ​​molen. Den sydlige mole, som ligger lige over for Pleasure Beach, huser en forlystelsespark, hvor du kan more dig.

Hvad angår Pleasure Beach, er Pepsi Max Big One den primære attraktion, man kan more sig med. Det er verdens hurtigste og højeste rutschebane med komplet kredsløb, og den har været i drift siden 1996 Der er masser af andre rutschebaner, gyserforlystelser, og vandforlystelser, som alle i hele familien kan nyde. Alle fra SvampeBob Firkant til Alice og Cheshire kattene dukker op her, hvilket gør det til en familievenlig fornøjelse.

Sights in Blackpool

En lang række spændende attraktioner venter dig i Blackpool. Fyld dine dage med adrenalinpumpende spænding på Pleasure Beach Blackpool, eller mens du er væk fra timerne ved vandkanten i den subtropiske Sandcastle Waterworld.

Tag en tur op til toppen af det berømte Blackpool Tower, eller besøg Blackpool Zoo, stå ansigt til ansigt med hajer på SeaLife Center eller besøg dronningen på Louis Tussauds Waxworks.

Blackpool Zoo

32 hektar park og søer med over 1500 smukke, sjældne og eksotiske dyr fra hele verden. Med elefanter, løver, oddere, zebraer, søløver, tigre, kænguruer og mange typer aber.

The Grundy Art Gallery

Arrangerer et årligt program med midlertidige udstillinger, herunder traditionel, moderne og samtidskunst og værker fra galleriets permanente samling.

Sea Life Centre

Ligger på Blackpols berømte Golden Mile og har en af Europas største samlinger  og med ‘Lost City of Atlantis’ som det dramatiske midtpunkt.

Louis Tussaud’s Waxworks

Har en helt ny CelebCity, hvor du kan blande dig med stjernerne og komme tættere på A-listen. Når du har gået på den røde løber, bliver du sænket ned i en verden af berømtheder.

The Blackpool Countryside Experience

Er en række naturvandringer fra Stanley Park gennem Woodland Gardens og til Marton Mere Nature Reserve. Der er en lang række vandreture i forskellige længder, lige fra en kort gåtur rundt i Stanley Park til en mere udfordrende vandretur.

Blackpool Winter Gardens

Forgyldt overdådighed gør det til en af de mest fantastiske bygninger i verden. Som om det ikke var nok at være Storbritanniens største teater. Vinterhaverne er dels Tudor England, dels Strauss Wien, dels Sevilla i sin guldalder, dels det gamle Rom. Dette område på fire hektar har også balsal og operahus.

Blackpool Pleasure Beach

Har noget for enhver smag. Der er over 145 forlystelser og attraktioner plus spektakulære shows, herunder den verdenskendte Hot Ice at Arena, den berømte Mystique -kabaret med magi og illusion og den internationalt anerkendte Eclipse på Globe Theatre.

Blackpool Tower

Storbritanniens bedste cirkus, den verdensberømte Tower Ballroom, Tower Top Ride, Undersea World.

Blackpool Tower er en af de største attraktioner i Blackpool. Tårnet er 158 meter højt og er inspireret af Eiffeltårnet, men i modsætning til det parisiske mesterværk er Blackpool Tower ikke fritstående. Selvom det oprindeligt blev bygget til at være et udsigtspunkt, rummer også en festsal og Tower Circus arenaen, som er placeret i bunden af tårnet.

Rejser til Blackpool, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Blackpool og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Blackpool Tourist Information

2nd Floor
Number One
Bickerstaffe Square
Talbot Road
Blackpool FY1 3AH

T: +44 01253 478222

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Blackpool
scattered clouds
15.2 ° C
16.1 °
12.3 °
94 %
12.4kmh
40 %
fre
15 °
lør
14 °
søn
14 °
man
16 °
tirs
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Blackpool
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Blackpool #iBlackpool #VisitBlackpool #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her