Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Storbritannien

England, Skotland, Wales og Nordirland

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 999 eller 112
  • Skadestuebesøg (A&E) og besøg hos en alment praktiserende læge (GP), er gratis for alle.
  • Der vil altid blive ydet akutbehandling eller uopsættelig behandling, indtil du forlader landet og vender hjem, og spørgsmålet om betaling behandles senere.

Telefon 111

Storbritanniens sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Storbritannien på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Storbritannien ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Storbritannien. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Storbritannien.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Storbritannien

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Storbritannien og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Storbritannien, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Storbritannien.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Ipswich

#Ipswich Visit Ipswich Ipswich ligger i Suffolk regionen ved ​​floden Orwell flodmunding. Mange betragter byen som East Anglias bedste by ved vandet. Omgivet af naturskønt landskab giver...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Windsor

#Windsor Visit Windsor Windsor er en gammel by. Windsor Castle, som er den kongelige residens, betyder et stort antal besøgende hvert eneste år. For familier er der...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tamworth

#Tamworth Visit Tamworth En kort køretur fra London og ved bredden af floden Tame, som den er opkaldt efter, er den dejlige og meget typiske engelske...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Newcastle upon Tyne

#NewcastleUponTyne Visit Newcastle upon Tyne Newcastle ligger ved Tyne floden og har fået sit navn fra slottet som blev opført af Robert den 2., Hertug af...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her