Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spanien

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 112
  • Gratis behandling hos læger og hospitaler under det offentlige system
  • Visse læger og hospitaler har både offentlige og private sektioner og du skal selv gøre opmærksom på om du ønsker behandling under det offentlige eller private system, kun behandling under det offentlige system er tilskudsberettiget.

Visse hospitaler og sundhedscentre (“centros sanitarios”) tilbyder både privat sundhedspleje (som betales fuldt ud af patienten) og offentlig sundhedspleje (delvist støttet). Du skal selv gøre dem opmærksom på, hvilken form du ønsker. Udgifter til privat sundhedspleje refunderes ikke og er ikke dækket af dit europæiske sygesikringskort.

Telefon +34 901 400 100

Spanske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Spanien på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Spanien ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Spanien. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Spanien.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Spanien

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Spanien og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Spanien, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Spanien.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sa Coma

#SaComa Visit Sa Coma Rejser til Sa Coma, Spanien Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

El Arenal

#ElArenal Visit El Arenal Nogle badebyer på Mallorca er afslappede og rolige. Andre har et højt energiniveau og trives dag og nat. Når du besøger El...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Dos Hermanas

#Dos Hermanas Visit Dos Hermanas Dos Hermanas med cirka 130.000 indbyggere ligger 15 kilometer syd for Sevilla i Andalusien. Byen har en rig historie og der er...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

L’Estartit

#LEstartit Visit L’Estartit L’Estartit ferier tilbyder smag af det autentiske Spanien i Costa Brava med solfyldte strande og udsigt over Medes Øerne. Badebyen ligger på den...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her