Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bitez

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bitez

Bitez er en stille, autentisk landsby med et moderne strandområde, så her får man det bedste af begge verdener. Med smukke strande, gode faciliteter og beliggenhed tæt på mange af Tyrkiets bedste attraktioner, er Bitez det ideelle valg for dem, der vil opleve det sande Tyrkiet, men stadig nyde godt af alle fordelene ved af bo i et populært turistområde.

Den charmerende landsby Bitez er omgivet af bakker og skove på den ene side og glimtende blåt hav på den anden, så det er den perfekte destination for dem, der vil have lidt fred og ro. Med det moderne område ved vandet og beliggenheden tæt på byerne Gumbet og Bodrum er der dog rigeligt med aktiviteter og attraktioner indenfor rækkevidde. Besøg historiske ruiner, gå gennem smukke naturlige landskaber eller tag en bådtur langs den smukke kyst. Hvis du bare vil slappe af, så er byens lange gyldne sandstrand perfekt til svømning, solbadning og vandsportsaktiviteter.

Du bør helt sikkert tage en tur til markederne i Bodrum under ferien for at købe lokalt håndværk og souvenirs. Om aftenen handler det hele i Bitez om at nyde det lokale køkken og afslappende drinks i de mange restauranter og barer langs vandet, mens dem der vil opleve et vildere natteliv ikke bliver skuffet i den nærliggende by Gumbet. Med de varme somre og milde vintre, er rejser til Bitez skønne hele året.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bitez Tourist information

Konacık
48480 Bodrum/Muğla

T: +90 252 363 85 28

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyrkiet i historiebøgerne

#History Tyrkiets historie video Historie kort fortalt Tyrkiet har en af ​​de rigeste og mest interessante historier i verden. En kulturel smeltedigel med en unik beliggenhed, bogstaveligt...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bodrum
clear sky
6 ° C
6 °
5.7 °
53 %
10.9kmh
2 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
9 °
lør
12 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bitez #iBitez #VisitBitez #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bitez
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her