Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Birmingham

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Birmingham

Den eneste by i Storbritannien, der er større end Birmingham, er London, så du kan være sikker på, at der er masser af unikke muligheder for at more sig på et besøg hertil, ikke? Absolut!
Denne by har konsekvent været på forkant med videnskabelig og teknologisk innovation i de sidste 200 år, og er endda blevet kaldt verdens første fabriksby. Den har også set sin andel af tragedier i årenes løb, med bombeskader fra den tyske blitz, som måske er de værste i mands minde.

Det er lykkedes Birmingham at blive genopbygget i løbet af årtierne, og den er blevet et af ​​de mest obligatoriske steder at besøge i hele Storbritannien. Her er bare et udsnit af, hvad du kan opleve under et kommende besøg!

Der findes to store kunstsamlinger i Birmingham

Et af de bedste kunstmuseer i verden findes i Birmingham. Det er Birmingham Museum and Art Gallery og det har et betragteligt udvalg af værker af alle de gamle mestre. Nogle af de mest kendte værker af Claude, Canaletto, Bellini, og Rubens er alle udstillet her. Her er også en række smukke barokmalerier fra det 17. århundrede og engelske akvareller, som er helt fantastiske. Du vil ikke blive skuffet over den kunst, du får at se her.

For en mindre, men lige så fantastisk oplevelse, byder Barber Institute of Fine Arts på et stort udvalg af vestlig kunst, der daterer sig tilbage til det 13. århundrede. Der er en række meget berømte værker her fra kunstverdenens store navne, såsom Monet, van Gogh, Picasso, og Rembrandt. Der er også en koncertsal, der regelmæssigt huser forestillinger og en af ​​verdens største mønt samlinger, som omfatter romerske og byzantinske mønter, er også udstillet her.

Birmingham er også vært for en række vidunderlige festivaler

En tur til Birmingham vil sandsynligvis også omfatte mindst én festival, fordi man får indtryk af, at der foregår en ny festival hver uge. St. Patricks Day parade her er den største i Europa, der foregår uden for Dublin. Heritage Festivalen er en festival i karnevalsstil i Fastelavnens ånd. Der er en vidunderlig jazz festival, der byder på en lang dag fuld af internationale forestillinger. Der er en årlig komediefestival, man kan nyde og Birmingham Tattoo er et militær show, for hvilket der er en langvarig tradition i samfundet.

Der er også en række dejlige markeder, som du vil kunne finde i denne by, med det mest berømte er det udendørs julemarked, der afholdes hvert år. Det er udformet efter et marked, der afholdes i Frankfurt hvert år, og som er det største tyske marked i verden uden for Tyskland eller Østrig. Der kommer millioner af mennesker for at besøge markedet hvert år til jul, og det er rejsen værd.

Seværdigheder i Birmingham

Bull Ring shopping centre

I dette område i Birmingham ligger Bull Ring indkøbscenter. Opdelt i to gigantiske centre – East Mall og West Mall. Her finder du internationale mærker og velkendte cafeer, designerhoteller, kosmopolitiske barer og restauranter og det berømte stormagasin Harvey Nichols. I den sofistikerede, The Cube, ligger Marco Pierre White’s Steakhouse Bar og grill på 25. etage.

Birmingham Cathedral

Bygget i 1725, er dette en af byens smukkeste historiske bygninger, komplet med fire præ-Raphaelite farvede vinduer.

The Royal Air Force Museum

Fantastisk udstilling af luftfartshistorie og oplev mere end halvfjerds fly placeret i tre separate krigs hangarer. Du vil se Spitfire, Hurricane, Vulcan og mange flere.

Cadbury’s World

Et af landets største og mest populære museer. Du finder ud af mere om chokoladens historie, og hvordan den kommer fra Sydamerika, og du ser en ægte produktionslinje. Et besøg er selvfølgelig ikke komplet uden at prøve produkterne.

Birmingham Museum & Art Gallery

Et stort udvalg af udstillinger, der spænder fra egyptiske mumier til en samling af trælegetøj. Undersøg den største samling af præ-raphaelitiske malerier i verden.

Birmingham Botanical Gardens

Femten hektar smukke haver med fire drivhuse indeholdende eksotiske planter.

The Ackers

Hvis din familie er til sport, kan du deltage i en række forskellige aktiviteter, herunder klatre, kano, skiløb, snowboard og mere. The Ackers dækker mere end halvfjerds hektar og ligger tæt på byens centrum.

The National Sea Life Centre

Over tres udstillinger af eksotisk havliv, og undervandsverdenen. Se gigantiske skildpadder, revfisk og hajer.

Rejser til Birmingham, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Birmingham og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Birmingham Tourist Information

The Rotunda, Tourism Centre & Ticketshop
150 New Street
Birmingham
West Midlands
B2 4PA , England

T: +44 870 225 0127

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Birmingham – Video

#Birmingham Birmingham Citytour Video   #Birmingham #UK #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Birmingham
broken clouds
15.1 ° C
16.1 °
14.3 °
85 %
4.1kmh
75 %
tirs
19 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Birmingham
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Birmingham #iBirmingham #VisitBirmingham #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her