Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Binz auf Rügen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Binz auf Rügen

Binz auf Rügen kombinerer det bedste ved badeferier med et charmerende ø liv. Binz er omringet af uovertruffen naturlig skønhed og har noget helt unikt i forhold til lignende badebyer: kridtklinterne i Jasmund Nationalpark samt velbevaret, historisk arkitektur. Her er hvad du bør overveje at besøge, hvis du vælger at tage til Binz auf Rügen på din næste ferie.

Gåture langs den smukke mole

Molen består af 370 meters gangsti, så du kan nyde den perfekte solopgang eller –nedgang. De smukke hoteller og villaer fra starten af det 20. århundrede gør oplevelsen endnu smukkere. Det er en smuk og afslappet by, med masser af udforskningsmuligheder.

Rundvisning på det betagende slot

Granitz Jagthygge er en af de mest populære slotte i regionen. Før i tiden var hytten en populær feriedestination, men nu bruges den som et museum. Støbejernstrappen er en af hyttens mest fremtrædende features… og udsigten den fører op til er heller ikke værst.

Arkitektur fra det Tredje Rige

Der er ikke mange overlevende eksemplarer på arkitektur fra sidst i 1930erne, men Prora komplekset er alligevel hjemsted for et par af dem, heriblandt Strength Through Joy projektet, som er en af de mest bemærkelsesværdige bygninger i Proras Colossus.

Jagdschloss Granitz

Slottet ligger på Rügen i nærheden af badebyen Binz auf Rügen. Med over 200.000 besøgende om året er det et af de mest besøgte slotte i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Binz auf Rügen byder besøgende på en fantastisk mulighed for at udforske samarbejdet mellem fortiden, nutiden, og fremtiden, selv på trods af de mange udfordringer samarbejdet præsenterer. Planlæg en rejse hertil. Det er en ferie du sent vil glemme.

Rejser til Binz auf Rügen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Binz auf Rügen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Binz auf Rügen Tourist Information

Heinrich-Heine-Strasse 7
18609 Binz auf Rügen

T: +49 038393148148
F: +49 038393148145

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Oplev Nordtyskland med tog for 9 Euro

Oplev Nordtysklands spændende byer Rejsen med tog koster i sommeren 2022 kun 9 Euro Turforslag: Flensburg - Kiel - Lübeck - Rostock - Binz - Stralsund...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BinzAufRugen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BinzAufRugen #iBinzAufRugen #VisitBinzAufRugen #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation