Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bilbao

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bilbao

Hovedstaden i Biscaya, Bilbao, er en stor by, men det føles ikke på trods af at den ligger 14 kilometer langs den smalle dal ved Nervion floden. Bilbao føles mindre fordi de grønne omkringliggende bjerge altid er synlige inde fra byen. Mange ankommer naturligvis med færge til Bilbao, men byen er også godt betjent med tog, busser og flyforbindelser.

Byens hovedgade er Gran Via, med dyre butikker, regeringsbygninger og banker. Gran Via fører til det lokale Mekka, det enorme fodboldstadion San Mames.

Det bedste i Bilbao er byens gamle kvarter eller Casco Viejo. Når du udforsker dette område til fods, finder du de bedste barer, restauranter og interessante butikker. Det smukke 1800 tals restaurerede Teatro Arriaga, hvor der fra september til maj spilles mange operaer og Bilbaos katedral de Santiago som er et stop for pilgrimme, der går på Caninoen til Santiago de Compostela.

Bilbaos er selvfølgelig berømt for Guggenheim museet. Museet åbnede i 1997, dette Frank Gehry designede fantastiske stykke titaniumbelagt, moderne arkitektur er lige så meget at beundre for sit ydre som for hvad du kan se inde på museet.

Oplev det bedste fra Biscayas køkken ved at prøve tapas, pintxos i de mange historiske barer under arkaderne på Plaza Nueva, eller køb på friske lokale råvarer på det enorme art deco, 3 etagers, overdækkede marked, Mercado de la Ribera.

Kun 15 minutter fra Bilbao centrum med metroen, ligger det elegante feriested Algorta, af lokale kendt som Getxo, det er en forfriskende kontrast til storby miljøet i Bilbao og et perfekt sted at nyde lokal gastronomi.

Men Biscayas 80 kilometer lange kystlinje har en lang række andre små landsbyer og havne du kan vælge at besøge, de fleste af disse landsbyer ligger ofte højt placeret på klipperne med udsigt over havnen og stranden nedenfor. Landsbyerne Ondarroa, Lekeitio, Elantxobe og Bermeo er absolut værd at besøge. Hvis du skal på bade udflugt er strandene Pedernales, Mundaka og Playa de Laida de bedste.

Byen Gernika er det baskiske nationalismes traditionelle hjerte og er for altid blevet udødeliggjort i Picassos mareridtagtige maleri med samme navn.

Kalkstenshulerne i Pozalagua, nær landsbyen Ranero, er bemærkelsesværdige, ligesom de store hulekamre i Torca de Carlista.

Durango ligger 30 kilometer øst for Bilbao. Durango er porten til Urkiola Natural Park og det stenede Duranguesado, som er en populær destination for de der elsker at vandre og klatre.

Rejser til Bilbao, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bilbao og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Bilbao

Plaza Circular 1
48001, Bilbao

T: +34 944 795 760

www: Website Link

Turismo Basquetour

Agencia Vasca de Turismo. Basquetour
Alameda de Urquijo 36, 5ª
48011 Bizkaia

T: +34 946077598

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bilbao Boutique & Luksushoteller

#Bilbao Bilbao Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Bilbao Bilbao er en by i det spanske baskiske land og...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bilbao
clear sky
26.4 ° C
28.2 °
25.2 °
50 %
4.1kmh
0 %
fre
27 °
lør
28 °
søn
25 °
man
25 °
tirs
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bilbao
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bilbao #iBilbao #VisitBilbao #Basquexperience #VisitBasquecountry #VisitEuskadi #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her