Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bijilo

Gambia

#Gambia Rejser til Gambia Gambia er et helt unikt land i Afrika som kun har en enkel grænse. Det er det mindste land på det afrikanske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bijilo

Bijilo feriestedet og landsbyen Bijilo ligger i West Coast-regionen i Kombo North St. Mary District i Gambia i Vestafrika og ligger 23 kilometer sydvest for hovedstaden i Banjul.

Den gamle landsby og dens nye boligområder ligger ca. 2 kilometer syd for Kololi og området Senegambia Strip og ligger for det meste til højre for Bertil Harding Highway, mens byen inkluderer landsbyen og meget af området til venstre for vejen , vender ud mod Atlanterhavet. Denne del af kysten er mere fredelig end dens modstykker mod havet mod nord, og der er langt færre bumsters.

Tilbage i 1970’erne var strandområdet et stille bagvand i Gambias Kombos. Det var præget af en tildækning af tæt, lukket skov, domineret af rhun palmer med nogle kokosnøddetræer, og dets bred var næsten øde. I dag er meget af skoven syd for Bijilo Forest Park blevet udtyndet for at give plads til turistrelaterede industrier og private hjem. Områdets strande er stadig relativt stille, bortset fra de sektioner, der vender ud mod hotellerne. Mellem hullerne i de forskellige boliger er der et par barer og restauranter.

Sandet er gyldent, bredt og rent og udgør et fremragende sted at solbade og, når havet er roligere, til svømning. Det er også almindeligt at se vervet aber i det generelle område, nogle gange besøger de barer til madbiter. Nogle gange kan du se Serer-fiskere lande deres fangster på kysten fra deres piroger. Området langs Kombo kystveje, parallelt med Atlanterhavsstrimlen, er godt oplyst, og fodadgang til havsiden er ganske god.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Gambias turistkontor

#Touristboard Gambia Tourism Authority Dream Park PMB 4085 Kotu Western, Gambia T: +220 446 2491 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Gambia #visitGambia #iGambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

The Gambia
light rain
27.5 ° C
27.5 °
27.5 °
83 %
4.3kmh
97 %
tirs
27 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gambia #Bijilo #iBijilo #visitBijilo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bijilo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her