Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Biarritz

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Biarritz

Biarritz, som ligger direkte ved Biscayabugten, er et af de bedste steder at nyde en sandstrand og blide bølger på en smuk dag. Det er en ferieby, der ligger lige i et område ved Frankrigs Atlanterhavskyst nær grænsen til Spanien.
Den største strand, La Grande Plage, er velholdt, ren, og normalt helt pakket på en smuk dag. Hvis du ikke føler dig overdrevent interesseret i samvær med andre eller blot ønsker at komme lidt væk fra stranden, byder Biarritz på en række yderligere muligheder for at gå på opdagelse, som du også kan nyde.

Biarritz byder på en række sjove museer

Et af de bedste museer i denne ferieby er Asiatica Museet. Dets permanente samling indeholder en hel del asiatisk kunst med vægt på Indien, Nepal og Tibet. Du kan finde det i byens udkant, og der er en klar præference for tempel kunst, men du vil også få informationskort om alle udstillingerne på flere sprog at lære mere om betydningen af ​​hvert kunststykke. Uden for Paris er dette den bedste samling, du finder i Frankrig.

For en mere moderne oplevelse er Cite de l’Ocean hvad man ville få, hvis man kombinerede et museum med en forlystelsespark, en videnskabelig udstilling, og så gav det et Hollywood-budget til produktionen. Alt her er banebrydende, når det kommer til interaktiv teknologi. Denne attraktion har havet til fokus, men resultatet er, at alle i din gruppe vil more sig storartet.

Musee de la Mer er med til at sætte prikket over i’et på din tur, fordi det giver dig et glimt af, hvordan livet er under Biscayabugtens bølger. Udstillingerne her handler om fiskeriet og diskuterer de seneste kommercielle foretagender af dette samfund, der omfatter hvalfangst.

Hvad med en fantastisk udsigt til dig?

Hvis du stadig ønsker at undgå de propfyldte strande, men stadig ønsker at opleve en fantastisk udsigt over kysten, så skal du tage til Phare de Biarritz. Dette fyrtårn blev bygget i 1834 og vil bringe dig op i en højde af 73 meter, takket være over de 250 trin på vindeltrappen i tårnet. Din belønning for at motionere er en af ​​de bedste naturlige udsigter langs Atlanterhavskysten i Frankrig.

Nu skal du nok være blevet sulten, og ethvert besøg til kysten kræver, at du smager de lokale fisk og skaldyr. Smut over til den gamle havn, hvor du vil finde Casa Juan Pedro. Det er ikke let at finde, fordi det er virkelig lidt af en snask, men maden og samtalen gør det bestemt umagen værd at finde stedet. Fra sardiner til blæksprutte vil dette lille sted snart blive et af ​​dine favorit madoplevelser nogensinde!

Biarritz er et samfund, der gør sit bedste for at hjælpe dig med at slappe af på din egen unikke måde. Benyt dig af disse muligheder, nyd en solrig dag på stranden, så vil du være i stand til at nyde din ferietid, fordi du vil have, hvad du har brug for, inden for en arms rækkevidde. Planlæg din rejse til Biarritz i dag, og du vil ikke blive skuffet!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Biarritz Tourist Information

Office de tourisme Biarritz
Square d’Ixelles
64200 Biarritz

T: +33 5 59 22 37 00

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Biarritz Boutique & Luksushoteller

#Biarritz Biarritz Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Biarritz Biarritz er en af ​​de mest berømte badebyer på den...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Biarritz
broken clouds
27.5 ° C
29.3 °
25.3 °
65 %
2.6kmh
57 %
tors
27 °
fre
26 °
lør
24 °
søn
22 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Biarritz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Biarritz #iBiarritz #VisitBiarritz #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her