Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Beziers

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Beziers

Navnet på Beziers, som ligger i det sydlige Frankrig ved Middelhavet, er genkendes umiddelbart af mange på grund af den berømte tyrefægtningsfestival, der afholdes i denne by.
Over 5 dage kommer der over 1 million mennesker til denne by, der også er del af et netværk af ældgamle europæiske byer. Den er en af ​​de ældste byer i Frankrig, og man har bekræftet, at den eksisterede så tidligt som 575 f. Kr. Orb-akvædukten er byens mest genkendelige vartegn, men Beziers har meget mere at tilbyde besøgende.

Planlægger du et besøg til denne badeby? Her er et par vigtige ting, du kan overveje at føje til din rejseplan, så du virkelig kan nyde alt det, Beziers har at byde på!

Denne katedral er vidunderligt storslået, men stadig enkel

Beziers ligger op ad en skrænt, og i den højeste del af byen ligger Saint-Nazaire-katedralen. Du kan se denne bygning langvejs fra, når du nærmer dig denne by, og arkitekturen er fremragende. Denne katedrals hvælvede kirkeskib minder om et sæt volde fra det 14. århundrede, og er over 100 meter højt. Sørg for at se det kæmpestore 10 meter høje rosevindue, der dækker den vestlige del af væggen.

Apropos gamle bygninger i Beziers, vil vi anbefale dig at besøge den romerske arena, der stadig er i brug i dag til de festivaler, der afholdes i denne by. Det er også en god ide at tage dig tid til at udforske Plateau des Poetes, fordi denne park omfatter adskillige statuer og et meget mindeværdigt springvand. Alt i alt er det den perfekte måde at tilbringe en smuk solskinsdag, hvis man går på opdagelse her.

Hvad hvis vejret i Beziers bliver lidt uvenligt?

Hvis du gerne undgå lidt regn, er Kunstmuseet en fantastisk måde, hvorpå du kan få en smagsprøve på den lokale kultur, mens du holder dig tør. Museet er grundlagt for over 160 år siden, og nogle af verdens mest berømte kunstnere pryder dets permanente samling. Den mest bemærkelsesværdige del er imidlertid Jean Moulins tegninger og komplette kunstsamling. Du kan også nyde Saint-Jacque Museum, som ligger i en tidligere kaserne og viser, hvordan livet har været i Beziers-regionen gennem flere generationer.

For en fredelig eftermiddag, byder Fonserannes Sluse på en unik oplevelse. Du kan komme på en turbåd og opleve sluserne fra vandet, selv om denne serie på 8 forskellige sluser også fuldt ud kan udforskes til fods. Der er mange historiske bygninger tilbage, som slusemandens hus og stalde, der også er en del af denne attraktion. Det er et af regionens mest populære steder i regionen, så vær forberedt på mange mennesker, når det er en dejlig dag.

Uanset om du er på vej til denne by for at deltage i den årlige tyrefægtning festival eller du bare ønsker at gå på opdagelse i en ny by i denne weekend, vil du opdage, at Beziers har alt hvad du behøver, for at holde dig fornøjet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Beziers Tourist Information

Mail Plein Sud
1, avenue du président WILSON
34500 Béziers

T: +33 (0)4 99 41 36 36

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Béziers
overcast clouds
25.7 ° C
25.7 °
25.2 °
89 %
2.6kmh
100 %
søn
29 °
man
31 °
tirs
29 °
ons
29 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Beziers #iBeziers #VisitBeziers #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Beziers
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her