Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bernkastel-Kues

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bernkastel-Kues

Bernkastel-Kues ligger i Moseldalen omkring 50 kilometer fra Trier. Bernkastel-Kues er en af Midt-Moselens største byer efter landområde. Det er et velkendt vinavlscenter. Byen er et statsligt anerkendt kursted (Erholorts).

De første bosættelser går tilbage til for omkring 5000 år siden. Den nuværende by udviklede sig i middelalderen. I 1905 blev Bernkastel fusioneret med landsbyen Kues.

Kues er fødested for kardinal Nikolaus von Kues, 1401-1464), en filosof, jurist, matematiker og astronom, der betragtes som en af ​​de største genier og polymater i 1400 tallet. Hans videnskabelige værker påvirkede mennesker som Nicolaus Copernicus, Galileo Galilei, Giordano Bruno, Johannes Kepler eller Gottfried Leibniz. Han er begravet i kapellet på St. Nikolaus-Hospital (Cusanusstift).

Hvert års højdepunkt er den store “Vinfestival i den midterste Mosel” i Bernkastel-Kues, som altid finder sted i begyndelsen af september. Med strålende fyrværkeri og den storslåede festspil tiltrækker det utallige gæster, der ønsker at smage på de fine vine fra vindyrkerne i hele regionen. Et varieret musikprogram afslutter den fem dage lange begivenhed.

Ved juletid tiltrækker det middelalderlige julemarked et stort antal besøgende til Bernkastel-Kues med lækker gløgg fra Riesling eller Dornfelder og andre delikatesser.

Seværdigheder i Bernkastel-Kues

Det farverige middelalderlige Markt er en af ​​de smukkeste i Moseldalen. Det er omgivet af mange velbevarede bindingsværkshuse samt renæssancens Rathaus bygget i 1608.

Spitzhäuschen på Karlsstrasse er den mest berømte bygning i byen. Bygget i 1416 er stueetagen meget smallere end de øverste etager, hvilket giver det et vaklende udseende. Andre maleriske huse af den type kan ses omkring Römerstrasse.

Pfarrkirche St Michael er en kirke fra det 14. århundrede, kirkens klokketårn var tidligere en del af byens forsvarsmure.

Bernkastel har mange springvand, såsom St. Michaelsbrunnen på markedspladsen, Bärenbrunnen og Doctorbrunnen.

Ruin af slottet Landshut fra det 13. århundrede ligger over Bernkastel i vinmarkerne på skråningerne af dalen. Slottet blev oprindeligt bygget 1277, men blev hærget af en brand i 1692. Herfra er et af de bedste udsigtspunkter over byen og floden.

St. Nikolaus Hospital blev grundlagt af den berømte kardinal. Her er et verdensberømt bibliotek med en samling gamle bøger, tilgængelig med guidede ture. Du kan også se hospices kloster og indre gård samt det gotiske kapel, hvor hjertet af den store filosof og videnskabsmand er begravet.

Bernkastel-Kues ligger i hjertet af Tysklands mest berømte vin region, så naturligvis er der vinmuseum her, Mosel-Weinmuseum. Du kan prøve lokale vine på Vinothek ved siden af museet.

Rejser til Bernkastel-Kues, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bernkastel-Kues og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bernkastel-Kues Tourist Information

Mosel-Gäste-Zentrum
(Tourist-Information)
Gestade 6
54470 Bernkastel-Kues
T: 06531 500190
F: 06531 5001919

www: Website Link

Tourismus Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstr. 103-105
56068 Koblenz

T: +49 (0) 261 915 200
F: +49 (0) 261 915 2040

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bernkastel-Kues
clear sky
16.2 ° C
19.6 °
13.8 °
68 %
1.5kmh
0 %
søn
31 °
man
21 °
tirs
30 °
ons
29 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BernkastelKues #iBernkastelKues #VisitBernkastelKues #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BernkastelKues
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her