Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bergerac

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bergerac

Denne by i Bordeaux er kendt som et knudepunkt for vin og tobak, og der er 12 anerkendte regionale vine, som du vil kunne nyde, når du begiver dig hertil. Vinene her er ofte de bedste takket være den god dræning for vinmarkerne på grund af, hvor tæt de ligger på Dordogne-floden.
Det er også et sted med en smule humor, du også vil nyde. Tobaksmuseum vil, for eksempel, ikke tillade dig at ryge, selv om alle de andre museer i byen giver dig dette privilegium! Hvis du leder efter et eventyr i et samfund, der er stort nok til, at du stadig kan fare vild, og alligevel er lille nok til, at næsten alle kender alle, er Bergerac lige der, du skal hen. Her er nogle andre muligheder, du kan medtage under dit kommende eventyr her!

Hvad skal du gøre, efter du besøger vingårdene?

Vinmarkernes bølgende bakker er smukke og betagende, men det er ikke hver dag, der er en perfekt dag for et udendørs eventyr. Bare rolig – du kan stadig få noget vin senere på dagen! Vi anbefaler dig at starte dit eventyr på det lokale Antropologiske Museum, hvis vejret ikke samarbejder med dig og du har brug for at komme ud og lave noget. Udstillingerne på museet dækker tre årtusinder af regionens historie, og der er en flot samling af udsmykkede piber, der er interessante i sig selv.

Det anden gode museum i byen er Musée du Vin et de la Batellerie. Trods alt kan man sige, at hvis du ikke kan komme ud til vinen, så er den næstbedste ting at lære om, hvordan regionen Bordeaux historisk har produceret deres berømte produkt! Der er en række udstillinger på dette museum, der vil vise dig, hvordan traditionel vinfremstilling fandt sted, og der er en række skalamodeller af flodbåde, som engang blev brugt til at transportere vintønder.

Har du brug for noget fantastisk at spise med din vin?

Det er lidt af en tur at komme hen til den bedste restaurant i området, men hvad er 12 kilometers kørsel mellem dig og god mad? På La Ferme de Biorne, får du en menu, der byder på fødevarer, der er opdrættet på restaurantens ejendom. Fjerkræet er højdepunktet i menuen og vagtler, ænder og gæs er fremhævet. Hvis du leder efter luksusvarer i denne kategori, så bestil foie gras, der er blevet produceret lokalt!

Hvis du leder efter lokale smagsvarianter med en rustik atmosfære over madoplevelsen, har L’Imparfait præcis, hvad du har gået og søgt efter. Du bliver nødt til at bestille bord på forhånd til denne oplevelse, men det franske køkken er indsatsen værd. Maden serveres i et kloster fra det 12. århundrede, så du får uden tvivl en af ​​de bedste kulinariske oplevelser, du nogensinde har haft hvad kombinationen af ​​miljø og køkken angår.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Bergerac
clear sky
25.2 ° C
29.4 °
24.1 °
69 %
1kmh
0 %
fre
41 °
lør
39 °
søn
31 °
man
30 °
tirs
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bergerac
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bergerac #iBergerac #VisitBergerac #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her