Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Benidorm

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Benidorm

Benidorm har altid været en fiskerby i det meste af historien. Da byen ligger ved Middelhavet, har tun ofte været fangsten for de lokale ​​fiskere. Det menes, at der har været fiskeri i byen i næsten 5000 år.

Hvis du nyder mere naturlige strandomgivelser end en velplejet strand, danner Levante strand de perfekte rammer for dig. Du kan stadig nyde masser af smukt hvidt sand, sælgere med drinks og snacks, og en beliggenhed nær den gamle by, hvor du kan gå på opdagelse, når du er færdig med at nyde nogle afslappende dag på kysten. Der er en hel del klipper på Levante strand, som kan gøre ondt i fødderne, men som også kan være tillokkende at udforske, når tidevandet går ud. Du vil altid kunne nyde en dag på den smukke, pur rene strand, når som helst, du er på besøg.

Hvis du leder efter et lille eventyr og en smuk udsigt, så vil du ønske at besøge Placa del Castel. På visse måder kan man sige, at Benidorms historie er pakket ind i en pæn lille pakke her. Hvis du gør det til et afteneventyr, vil du kunne snuppe en drink i baren og nyde en fantastisk udsigt over Benidorms horisont, som er en af ​​de mest enestående i verden. I løbet af dagen kan du snuppe en kop kaffe og bare nyde en blid brise ud i solskinnet. Pas på – det kan blive varmt deroppe i løbet af sommeren, så tag passende tøj på!

Det er blevet sagt, at intet besøg i Benidorm er komplet, medmindre du har set i et show og spist middag på Levi Showboat. Halvt komedie og halvt musik, maden er fantastisk og showet vil få dig til at grine. Det regnes konsekvent for at være en af byens ​​bedste restauranter, som du vil se, er der ingen betaling for showet, og du kan mikse og matche for at få den perfekte middag. Det vil måske ikke være det bedste sted for børnene, men det vil være en mindeværdig og fornøjelig aften ui byen med den, du elsker.

Rejser til Benidorm, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Benidorm og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Benidorm Tourist information

Torrejó, Plaça Canalejas, 1
03501 Benidorm

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Benidorm Boutique & Luksushoteller

#Benidorm Benidorm Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Benidorm Benidorm ligger i den spanske provins Alicante, direkte på Costa...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Benidorm
clear sky
28.4 ° C
29 °
26.6 °
51 %
0.9kmh
0 %
tors
28 °
fre
30 °
lør
32 °
søn
30 °
man
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Benidorm
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Benidorm #iBenidorm #VisitBenidorm #MediterráneoEnVivo #DreamingMediterraneanLive #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her