Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Benesov

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Benesov

Slottet i Benesov nad Ploucnici regnes for at høre til blandt perlerne i renæssancestilen i området. Slotskomplekset er oprindeligt opført i midten af 1500 tallet af Meissen familien Salhausen.

I begyndelsen af 1600 tallet blev slottet overtaget af Grev Vilhelm Kinsky fra Vchynice. I 1634 blev grev Kinsky myrdet sammen med Albrecht Waldstein hvorefter hans ejendomme blev konfiskeret og solgt.

Den øverste del af slottet blev købt af Grev Simon af Thun og det nedre slot blev købt af Grev Jan af Aldringen. Disse 2 nye ejere benyttede dog kun deres nye besiddelser som sommer residenser.

Senere viste ejerne sig kun sjældent på slottene og disse blev beboet kun af ejernes administratorer og embedsmænd og slottene har ikke gennemgået nævneværdige ombygninger siden opførelsen.

I dag er der indrettet museer i slotskomplekset og du finder blandt andet følgende udstillinger:

  • Møbler fra 1600 og 1700 tallet
  • Kinesisk porcelæn
  • Våbensamlinger
  • Malerisamlinger
  • Grafiske arbejder fra 1600 og 1700 tallet
  • Skiftende udstillinger i øvre slot

Udflugt til Vlasim slottet

Opførelsen af Vlasim slottet blev påbegyndt i slutningen af 1200 tallet. I årene 1580 – 1620 blev slottet ombygget til et renæssanceslot mens slottets nuværende udseende er et resultat af ombygninger foretaget løbende i årene fra 1744 til 1945. Slottet er omgivet af en stor park og i dag huser slottet Benesov museum.

For jagtinteresserede kan det nævnes at en af slottets hovedsponsorer er firmaet Sellier & Bellot som er en af verdens førende producenter af ammunition. Derfor er det nok ingen overraskelse at en af udstillingerne på slottet omhandler udviklingen i jagt- og sportsskydning. Se mere om museum Sellier & Bellot på website.

Rejser til Benesov, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Benesov og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Benesov Tourist Information

Masarykovo náměstí 230
25601 Benešov

T: +420 317 726 004

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tjekkiet

#Tjekkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tjekkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tjekkiet

#Foodie Tjekkiet Foodie Video Mad i Tjekkiet Det tjekkiske køkken er blevet stærkt påvirket af dets nabolande. Hver region har sine egne specialiteter, men traditionelt er måltiderne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tjekkiet i historiebøgerne

#History Tjekkiets historie video Historie kort fortalt Bosættelser i det nuværende Tjekkiet går tilbage til den palæolitiske æra. I det 3. århundrede f.Kr. begyndte de keltiske folkevandringer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Benešov nad Ploučnicí
clear sky
24.3 ° C
25.5 °
23.3 °
53 %
2.2kmh
0 %
lør
23 °
søn
28 °
man
26 °
tirs
25 °
ons
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Benesov #iBenesov #VisitBenesov #CzechRepublic #VisitCzechRepublic #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Benesov
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her