Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Benbecula

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Benbecula

Benbecula ligger ud for Skotlands kyst i Atlanterhavet, og øen har en meget lille hjemmehørende befolkning. Historien for bosættelser på denne ø daterer tilbage til det 15. århundrede, og selve øen har for det meste et barskt og fladt landskab. Der findes en række primitive strande på øen, herunder Cula Bay, der byder på en række muligheder for at gå på opdagelse.

For det meste er et besøg på denne ø ensbetydende med et primitivt eventyr, der er fokuseret på naturen og væk fra alfarvej. Her er nogle af de unikke ting, du kan nyde under dit kommende besøg!

Uist Sculpture Trail er en vej, der fører til eventyr

Der er syv forskellige bestillingsværker, du kan nyde fra den ene ende af øen til den anden. Det sjove ved denne vej er, at hvert samfund blev involveret i opførelsen af den pågældende skulptur, og hver enkelt ligger et sted, der er omgivet af de mindeværdige udsigter, man kun finder i Benbecula. Mange af skulpturerne ser ud som om, de har været en del af det naturlige landskab igennem flere generationer, især Hut of the Shadows, der ligger nord for Lochmaddy. Balivanich School er hjemsted for et af ​​værkerne, så der kan kræves forhåndsbesked for at besøge det.

Efter en lang dag med udforskning, skal du have noget at spise. Så er det nu, du skal tage over til Stepping Stone. De bruger lokale ingredienser når det er muligt og vil servere varme måltider i løbet af dagen. Aftensmaden begynder kl 6:30, og vi anbefaler at reservere bord, hvis du planlægger at spise der.

Hvorfor ikke gå på opdagelse – og så til hest?

Der er mange muligheder for hiking og hesteridning på Benbecula, som kan tage dig til de mange tidevandsbugter, denne ø har at byde på. Du kan også udforske heden på hesteryg takket være rideskolen Uist Community Riding School. Det er en mindeværdig oplevelse at tage en af ​​deres guidede strandture, men der er endda pony rides for børnene, hvis du kommer derud. Alle aldre og evner er velkomne her!

For en hurtig snack bagefter, anbefaler vi at tage over til Maclean bageri. De har et stort udvalg af konfekture til salg, blandt andet nogle af de bedste håndlavede havrekager, du nogensinde har smagt! Hver vare er lavet efter en hjemmelavet opskrift og hvad enten du vil have kiks eller et friskt hjemmebagt brød, vil du være i stand til at få din lyst styret på en tilfredsstillende måde.

Den lokale golfbane kan give dig en sjov dag. Der er ingen faciliteter og betalingen foregår via en ubemandet boks i starten af ​​banen. Medlemmerne vedligeholder banen med 9 huller, der har en bemærkelsesværdig par 62 på 9 huller.

Rejser til Benbecula, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Benbecula og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Benbecula
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Benbecula #iBenbecula #VisitBenbecula #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her