Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Belmopan

Belize

#Belize Rejser til Belize Belize, som engang var kendt som Britisk Honduras, har den laveste befolkningstæthed af alle landene i Mellemamerika. Her har du adgang til...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Belmopan

Når du besøger Belize, er den lille by Belmopan et unikt feriested. Selvom det er den mindste hovedstad i det kontinentale Amerika, er det den tredjestørste by i landet. Mayakulturen var meget prominent i denne region, og den benyttede sig af det naturlige landskab. Huler, junglestier og ruiner er fremtrædende rundt omkring i byen. Flere turarrangører tilbyder forskellige pakker med dagsture til nogle af de vigtigste steder i og omkring Belmopan.

Hvis du kun kan besøge et sted, bør du prøve Skt. Hermans hule. Denne afsides hule blev brugt af mayafolket til forskellige ceremonier. Der findes stadig skår af lertøj i hulen. Den er også mere end en kilometer lang med flere naturformationer, man kan nyde, hvilket gør det til en dejlig udflugt. Det er også muligt at svømme på baderinge i hulen. Ziplining er også en af aktiviteterne i Belmopan. Du kan svæve fra træ til træ øverst i junglen og nyde udsigter, man ikke kan se fra noget andet sted.

Nær Belmopan ligger et sted, der kaldes ATM eller Actun Tunichil Muknai. Det er endnu hulesystem, der blev brugt til offerbegravelser. For at få adgang til hulens relikvier er det nødvendigt med en kombination af at klatre, vade og svømme. Officielle guides skal ledsage alle besøgende, der ønsker at udforske steder. Du vil finde, at det også er dejligt tidsfordriv at spadsere rundt på markedspladserne og i de forskellige nabolag i Belmopan. Det er en fredfyldt by, der foretrækker en afslappet tilgang til livet. Det er derfor, det også kan være det perfekte feriested.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belizes turistkontor

#Touristboard Belize Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Belize #visitBelize #iBelize #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Belmopan
broken clouds
22.2 ° C
22.2 °
22.2 °
85 %
1kmh
71 %
tirs
30 °
ons
30 °
tors
30 °
fre
27 °
lør
22 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Belmopan
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Belize #Belmopan #iBelmopan #visitBelmopan #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her